UEFA EURO Lodtrækningsresultater

Indholdsfortegnelse:

UEFA EURO Lodtrækningsresultater
UEFA EURO Lodtrækningsresultater

Video: UEFA EURO Lodtrækningsresultater

Video: UEFA EURO Lodtrækningsresultater
Video: ОБЗОР КОЛЛЕКЦИИ НАКЛЕЕК PANINI UEFA EURO 2020 (Tournament Edition). 2024, April
Anonim

Den 12. december 2015 ledede UEFAs generalsekretær Gianni Infantino UEFA EURO 2016 gruppespillet lodtrækning på Palais des Congrès i Paris. Alle 24 landshold, der møder bienniumets hovedkampe om sommeren, har anerkendt deres rivaler i grupper.

UEFA EURO 2016 lodtrækningsresultater
UEFA EURO 2016 lodtrækningsresultater

Gruppe A

Franskmændene tog automatisk den første linje i gruppe A som værter for det kommende europæiske fodboldmesterskab. Endvidere gav sportstrækningen, som det ser ud ved første øjekast, ikke verdensmestrene i 1998 nogen negative følelser. De franske rivaler i gruppe A på UEFA EURO 2016 vil være hold fra Rumænien, Albanien og Schweiz.

Gruppe B

Gruppe B er af den største interesse blandt russiske fodboldfans, fordi det er her lodtrækningen sendte det russiske landshold. Foruden russerne blev to britiske hold inkluderet i kvartet B: England og Wales. Det fjerde nummer i træk i gruppe B blandt slovakkerne.

Gruppe C

Gruppe C blev ledet af de regerende verdensmestre og tre gange triumfer af europæiske mesterskaber - tyskerne. Tysklands rivaler i UEFA EURO 2016-gruppespillet bliver de nationale hold i Ukraine, Polen og Nordirland. Det er bemærkelsesværdigt, at det tyske landshold allerede har mødt polakkerne som en del af den kvalificerende etape til UEFA EURO 2016. Kampene var meget interessante, hvilket yderligere brænder intrigerne til de kommende kampe.

Gruppe D

D-kvartetten på UEFA EURO 2016 ser ud til at være en af de mest interessante. På trods af at turneringsbestemmelserne giver chancer for playoffs for holdet, der tog tredjepladsen i gruppen, er det i øjeblikket vanskeligt at bestemme de tre bedste favoritter. Det spanske landshold kan være en undtagelse, men dette hold bliver nødt til at møde seriøs modstand over for tjekkerne, tyrkerne og kroaterne.

Gruppe E

Gruppe E på UEFA EURO 2016 kan med rette betragtes som "dødskvartetten". Dette er ikke tilfældigt, se bare på deltagernes sammensætning. Nominelt blev den første linje taget af det belgiske landshold, der i de senere år har oplevet en af de bedste fodboldgenerationer i landets historie. Belgierne vil blive ledsaget af tidligere finalister til europamesterskabet italienere, stærke irere såvel som svenskerne, ledet af den uforglemmelige Zlatan Ibrahimovic.

Gruppe F

Den sidste gruppe af UEFA's europæiske fodboldmesterskab i 2016 hænger langt bagud med hensyn til sammensætningen af sine deltagere. Imidlertid er der også planlagt interessante konfrontationer i denne kvartet. Det portugisiske landshold, ledet af en af vores tids bedste fodboldspillere, Ronaldo, tog førstepladsen. Foruden portugiserne spiller holdene fra Island, Østrig og Ungarn i gruppe F.

Anbefalede: