Sådan Træner Du Målmænd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Målmænd
Sådan Træner Du Målmænd

Video: Sådan Træner Du Målmænd

Video: Sådan Træner Du Målmænd
Video: Sådan foregår målmandstræning | Randers FC | Skipperligaen 2024, Kan
Anonim

Træningen af målmænd er forskellig fra træningen for resten af fodboldholdet. Dog er målmanden en vigtig del af holdet. Dette gøres normalt af specialtrænede trænere, der tidligere har spillet som målmand. Men hvis dit hold ikke har en dedikeret træner, skal du tjekke nedenstående anbefalinger for at maksimere din træningseffektivitet.

Sådan træner du målmænd
Sådan træner du målmænd

Instruktioner

Trin 1

Lad målmanden øve sig. Uden at spille øvelse vil målmandens tilstand falde kraftigt, så du skal ikke beholde mange målmænd i et hold. Det tilrådes at skifte spillere ved målet afhængigt af de turneringer, som holdet deltager i. For eksempel spiller en målmand i mesterskabet, og en anden målmand spiller i cupen.

Trin 2

Lær målmændene at fange bolden. Det lyder banalt, men at fange bolde under en række omstændigheder vil tage en væsentlig del af keepertræning. Lær målmændene at fange bolde uden fald, der flyver højt såvel som med fald, der flyver lavt. Lær målmændene at fange bolde, der flyver væk fra dem, såvel som højdehoppe.

Trin 3

Vær opmærksom på at slå bolde. I tilfælde hvor bolden flyver højt, og der er en betydelig chance for at miste bolden, er det værd at slå den med dine næver. Børsterne skal presses, og håndfladerne skal vendes indad. Med svingene på alle fingre undtagen tommelfingeren skal målmanden ramme bolden. I tilfælde hvor målmanden ikke når bolden med begge hænder, skal han være i stand til at slå bolden med den ene hånd.

Trin 4

Lær målmanden at kaste bolden korrekt. I tilfælde af at målmanden ikke kan tage bolden ud med foden, skal projektilet kastes med den ene hånd. Dog skal målmanden sørge for, at bolden ikke flyver ind i sit eget mål, når han svinger hånden; målmanden skal være i stand til at dreje kroppen skarpt og kraftigt sende bolden frem, helst til en spiller i hans hold.

Anbefalede: