Zumba Fitness. Se Videoen For Begyndere

Zumba Fitness. Se Videoen For Begyndere
Zumba Fitness. Se Videoen For Begyndere

Video: Zumba Fitness. Se Videoen For Begyndere

Video: Zumba Fitness. Se Videoen For Begyndere
Video: ZUMBA Танцевальная Тренировка для Похудения, Фитнес дома 2024, April
Anonim

Zumba er en lys og usædvanlig ny form for fitness, der vinder popularitet i et accelereret tempo. Det kombinerer dansestil fra forskellige skoler: samba, salsa, mamba, mavedans, flamenco og andre.

Zumba fitness. Se videoen for begyndere
Zumba fitness. Se videoen for begyndere

Du keder dig ikke i Zumba fitness. Zumba er et hit! Denne form for fitness er meget dynamisk, sjov og positiv, og det holder blandt andet din figur og humør i god form. Zumba er ikke kun fitness, men snarere et fitnessdiskotek, hvor du kan danse og have det sjovt af hele dit hjerte.

Grundlæggeren af Zumba er Alberto Perez, fitness-koreograf for mange popstjerner som Shakira og Jennifer Lopez. I 1999 introducerede Perez zumba til USA, og det blev straks meget populært. Takket være enkle dansetrin kan både børn og ældre øve zumba.

Zumba fitness træning er bygget på en sådan måde, at en person ikke føler sig træt. Dette skyldes, at der ikke er uendelige gentagelser af øvelser på de samme muskler. Danstrin fungerer dog i alle muskelgrupper, og hvis du aldrig har gjort fitness, vil du efter træning føle muskler, som du aldrig vidste eksisterede.

Zumba forbrænder 400 til 800 kalorier i timen afhængigt af intensiteten. Til sammenligning forbrænder løb 500 kalorier i timen og kun 200 træning i gymnastiksalen. En fuld frokost eller middag er 600-800 kalorier.

Der er flere retninger af zumba: klassisk, tonus-zumba, kontinentale, aqua og zumba-tonic.

Klassisk zumba er baseret på bevægelsen af latinamerikanske danse: salsa, mamba og andre til latinske rytmer.

Tonus-zumba er skabt til at slanke og forbedre figuren. Ud over dansetrin inkluderer det lunges og squats, og det er også muligt at bruge håndvægte for større effektivitet.

Continental Zumba - tilpasset det område, hvor undervisningen holdes. Bruger ofte hip-hop og break dance moves. Zumba er udbredt i mere end hundrede lande rundt omkring i verden.

Aqua-zumba i vand anbefales til mennesker med ledsygdomme og til gravide kvinder.

Zumba Tonic er designet til børn og inkluderer spil og sjov musik.

Zumba er den eneste form for fitness med en ferieatmosfære. Zumba-træning kan udføres hjemme: til dette skal du tænde latinamerikansk musik og bare danse til den. Du er garanteret et godt humør og vægttab.

Som enhver fitness træning gennemgår zumba en bestemt cyklus. I begyndelsen er dette en opvarmning og strækning, hvilket eliminerer skade. Derefter læres nye danselementer, og de gamle, der læres tidligere, gentages. Dernæst kommer den længste del af træningen - selve den brandende zumbadans. Øvelsen afsluttes med de strækningsøvelser, der er nødvendige for at slappe af musklerne.

Hvis du oplever svær muskelsår efter træning, skal du bløde i varmt vand og badesalt i 20 minutter. Ubehagelige fornemmelser forsvinder hurtigere.

For nogle kan det være den bedste løsning at lave hjemme. For at blive bekendt med Zumba-fitness eller selvtræning kan du se video-tutorials og mesterklasser på Internettet.

Anbefalede: