Sådan Forbedres Dribling

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Dribling
Sådan Forbedres Dribling

Video: Sådan Forbedres Dribling

Video: Sådan Forbedres Dribling
Video: FIFA 22 ALL 120 SKILLS TUTORIAL | Xbox & Playstation 2024, April
Anonim

Moderne fodbold kan ikke forestilles uden tekniske og hurtige spillere. Dribling er en del af det arsenal, som du skal arbejde hårdt på hver træning. Der er en bestemt ordning til forbedring af evnerne til at overgå modstanderens spillere.

Sådan forbedres dribling
Sådan forbedres dribling

Er det nødvendigt

  • - bold;
  • - støvler;
  • - fodboldbane;
  • - kegler.

Instruktioner

Trin 1

Bind dine støvler tæt. Sørg for, at benet sidder godt fast, men ikke overspændes. Dette øjeblik er afgørende for boldkontrol, da løse fødder i klamperne reducerer din hastighed, mens du dribler. Husk altid dette aspekt.

Trin 2

Driber bolden hvert ¼ og ½ trin. Fokuser altid på tæt boldkontrol. Dette er en driblers hovedkvalitet, da der ikke er noget formål at arbejde på hastighed, hvis der ikke er nogen klar boldkontrol. Gå til hurtigere arbejde (slagtilfælde), så snart du kan kontrollere bevægelsen godt hvert halve trin.

Trin 3

Brug kegler i din driblingstræning. Arranger dem på marken, så du får en lige korridor med trekanter. Flyt bolden rundt om hver kegle, som en skiløber, der slalåm ned ad bakke og forsøger at ramme mellemrummet mellem forhindringerne. Begynd at drible hvert halve trin for at være sikker på din teknik. Først derefter øge hastigheden. Flyt derefter keglerne lidt tættere på hinanden, så det bliver sværere for dig at stryge rundt om dem.

Trin 4

Gør det svært for dig selv. Lav nu en korridor ud af rektangler. Den skal være ca. 10 meter bred og 30 meter lang. Begynd at bevæge dig gennem gangen, driblende hvert kvartals trin, og accelerér hver 6-7 meter. Kom tilbage dribling i samme rytme. Øvelsen med at gå fra langsomt til medium tempo til højt tempo er afgørende for at øge din driblende hastighed.

Trin 5

Anvend de erhvervede færdigheder i ægte spilsituationer. Husk, at det er behageligt nok til at foretage bypass-bevægelser under din træning. Mens du i en officiel kamp ikke har plads til fejl. Handle efter princippet: bedre, enklere, men mere pålidelig. Det er mere hensigtsmæssigt at foretage et simpelt træk, men slå modstanderen og beholde bolden end at miste den.

Anbefalede: