Sådan Gør Du Bænkpressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Bænkpressen
Sådan Gør Du Bænkpressen

Video: Sådan Gør Du Bænkpressen

Video: Sådan Gør Du Bænkpressen
Video: Klumme - sådan gør du. 2024, April
Anonim

Hvis du vil styrke dine brystmuskler, udvikle deres masse og styrke, er bænkpressen den vigtigste øvelse, du har brug for for at nå dette mål. Resultatet afhænger af den korrekte udførelsesteknik, så du skal fokusere din opmærksomhed på dette.

Sådan gør du bænkpressen
Sådan gør du bænkpressen

Er det nødvendigt

Barbell bænk med holdere, barbell

Instruktioner

Trin 1

Læg under vægtstangen, læg armene rundt om stangen bredere end dine skuldre. Halsens omkreds er meget vigtig. Jo bredere du lægger dine arme, jo større belastning på brystmuskulaturen, jo smallere, jo større belastning på armene, især på triceps.

Trin 2

Fjern vægtstangen fra understøtningerne, og sænk den langsomt ned, berør midten af brystet og løft den forsigtigt op. Samtidig er det meget vigtigt at trække vejret godt og ikke skynde sig hvor som helst. Du må heller ikke udføre øvelsen i ryk, alle bevægelser skal være ret langsomme og glatte, selvom det er sværere. Dette hjælper dig med at undgå skader og opbygge bedre brystmuskler.

Trin 3

Lav 8-10 reps. Hvis det ikke fungerer, skal du tage mindre vægt. Hvis det er for let, skal du tage mere vægt på. Ideelt set skal du kæmpe for at komme forbi de sidste reps.

Anbefalede: