Hvad Er Zumba

Hvad Er Zumba
Hvad Er Zumba

Video: Hvad Er Zumba

Video: Hvad Er Zumba
Video: ZUMBA DANCE. Танцевальная Тренировка для Похудения в Домашних условиях 2024, Kan
Anonim

Zumba er en form for danserobic, der har vundet utrolig popularitet i USA. Nu har vi flere og flere fitnessklubber og danseskoler inkluderer denne lektion i tidsplanen.

Hvad er Zumba
Hvad er Zumba

Denne unge fitnessdestination er oprindeligt fra Colombia og blev oprettet af instruktør Alberto Perez. Zumba er hurtigt blevet populært i Vesten og i USA, der oplever et ægte "zumba-boom".

Undervisningen afholdes under brændende latinamerikansk musik. Koreografien er en sammensmeltning af forenklede latinske trin og afrikanske dansetrin. I modsætning til de fleste dansekurser er der ingen kompleks koreografi og lange snore, bevægelserne ændres med hver sang, improvisation er tilladt. Så du kan komme til Zumba-lektioner uden nogen forberedelse, bare gør hvad du får og bevæg dig til din fornøjelse. Det vigtigste er en ladning af godt humør og et smil.

Normalt, især hvis træneren er karismatisk, og der er mange mennesker i gruppen, skabes en atmosfære af fest og ubekymret sjov. Sådanne klasser keder sig aldrig, da hver gang coach viser nye bevægelser.

En god bonus er, at zumba hjælper med at normalisere vægten og holde dig i god form.

Lidenskaben for denne stil blev hurtigt understøttet af de globale producenter af sportsbeklædning og frigav hele kollektionerne, især for at øve zumba. Det er bedre at danse i sportsbeklædning i lyse farver, den "officielle" farve er gul.

Kæde-fitnessklubber afholder regelmæssigt zumbafester, fester hvor mange mennesker samles, og alle danser sammen. Mesterklasser afholdes også af udenlandske instruktører i verdensklasse. I de varmere måneder holdes der også fester udenfor.

Den største Zumba-øvelse blev registreret i Holland i 2012, hvor 1.439 mennesker deltog.

Så der er ingen grund til ikke at gøre denne fantastiske form for dansefitness for altid at være i god form og i godt humør!

Anbefalede: