Hvad Skal Være En Zumba®-instruktør?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Være En Zumba®-instruktør?
Hvad Skal Være En Zumba®-instruktør?

Video: Hvad Skal Være En Zumba®-instruktør?

Video: Hvad Skal Være En Zumba®-instruktør?
Video: DESPACITO - Zumba with Meta 2024, Kan
Anonim

En af de mest muntre og foretrukne former for fysisk aktivitet blandt fitnessklubbesøgende er Zumba. I de senere år er disse aktiviteter blevet mere og mere populære blandt mennesker i alle aldre og færdighedsniveauer. Desuden er der nye sorter af Zumba ved at komme op: Aqua-Zumba, Zumba for børn osv. En Zumba®-instruktør skal modtage specifik træning, før han underviser folk.

Hvad skal være en Zumba®-instruktør
Hvad skal være en Zumba®-instruktør

Undervisning i en særlig form for dansefitness kaldet "Zumba" i det overvældende flertal af tilfælde startes af dem, der har praktiseret det i lang tid og har opnået en vis succes i dette. Hvis du ikke kun nyder denne form for fysisk aktivitet, men også har potentialet til at overføre din viden og færdigheder til studerende, er det måske din opfordring at blive en Zumba-instruktør.

Sådan bliver du en Zumba-instruktør: Første trin

For at enhver danseklasse eller fitnessklub med glæde kan ansætte dig som Zumba-træner, er det måske ikke nok, at du har praktiseret i lang tid og har opnået en vis færdighed i dette. Alvorlige fitnesssamfund er interesserede i at have certificerede undervisere som instruktører. Derudover er Zumba® et registreret varemærke til et sæt øvelser, så undervisning i denne megapositive dansefitness betyder i princippet oftest et certifikat til instruktøren.

Besøg den officielle hjemmeside www.zumba.com for timeplanen for Zumba® Academy. Det er her, du kan tilmelde dig et af Zumba® Basic Steps 1 & 2, Zumba® start Gold ™ og Zumba® Course. Hvert af kurserne er en logisk fortsættelse af de foregående: Hvis træning i de to første faser indebærer en detaljeret analyse af de fire grundlæggende elementer i dans og relaterede bevægelser samt udvælgelse af musik til klasser, så starter Gold ™ kurset er rettet mod at arbejde med en sådan del af målgruppen som de ældre … Derudover er instruktører, der har gennemført det tredje og fjerde studieår på akademiet, i stand til at finde en individuel tilgang til hver af deres potentielle studerende samt forklare alle funktionerne i visse elementer i dansen på et sprog, der er forståeligt for det.

Fordele ved en certificeret Zumba®-instruktør

Mens medlemskab af Zumba® Academy er valgfrit, giver det en certificeret træner en række fordele i forhold til en selvlært instruktør. At have et certifikat giver dig f.eks. Adgang til kurser i koreografi, lyd og marketingmateriale og giver dig også ret til at modtage betydelige rabatter på videreuddannelse. Det er også vigtigt, at du kan korrespondere med andre certificerede Zumba-instruktører og udveksle erfaringer med dem.

Som Zumba-træner vil du opleve en enorm tilfredshed med at se, hvordan dine studerendes færdigheder vokser, hvordan de bliver mere afslappede og selvsikre. Ved at styrke din krop og hæve dit humør lærer du, hvordan du let kan oplade mennesker omkring dig med positiv og energi.

Anbefalede: