Hvad Skal Være Mænds Diæt For At Fjerne Maven Om En Måned

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Være Mænds Diæt For At Fjerne Maven Om En Måned
Hvad Skal Være Mænds Diæt For At Fjerne Maven Om En Måned

Video: Hvad Skal Være Mænds Diæt For At Fjerne Maven Om En Måned

Video: Hvad Skal Være Mænds Diæt For At Fjerne Maven Om En Måned
Video: Lymfatisk dræning ansigtsmassage. Sådan fjernes hævelse og strammer ovalen i ansigtet. 2024, Kan
Anonim

Kost indebærer visse diætbegrænsninger, som kan have forskellige mål. Så hvis hovedmålet med at opretholde en diæt er vægttab, skal det være baseret på et kalorieunderskud.

Hvad skal kosten være for mænd at fjerne maven om en måned
Hvad skal kosten være for mænd at fjerne maven om en måned

Kalorieindtag

En diæt, der giver dig mulighed for at tabe overskydende vægt, bør planlægges på en sådan måde, at det sikres, at kroppen får færre kalorier, end den bruger over en bestemt periode. Som et resultat vil en sådan organisme blive tvunget til at bruge tidligere akkumulerede reserver for at opretholde sin vitale aktivitet og derved forbrænde fedt.

I denne henseende adskiller kosten for mænd sig ikke fundamentalt fra diæt for kvinder, men den har nogle karakteristiske træk. Så den gennemsnitlige mand har mere højde og vægt end en kvinde. Dette alene giver ham et større forbrug af kalorier for at opretholde vital aktivitet, hvilket betyder en større daglig diæt, som han vil tabe sig på.

I gennemsnit bruger en mand, der fører en normal stillesiddende livsstil og har et kontorjob, 2200-2600 kilokalorier om dagen. Samtidig anbefaler eksperter at levere et dagligt kalorieunderskud, der ikke overstiger 10-20% af den sædvanlige diæt for et jævnt og sundt vægttab. Afhængig af højde, opbygning og alder, for at tabe sig og samtidig føle sig godt i gang med at tabe sig, skal en mand forbruge fra 1800 til 2300 kilokalorier om dagen.

Kost

På samme tid spiller den kvalitative sammensætning af de forbrugte produkter ud over det samlede kalorieindhold i den gennemsnitlige daglige diæt en vigtig rolle i processen med at tabe sig. Her er det nødvendigt at tage højde for et andet specifikt træk ved den mandlige krop, som i den gennemsnitlige situation har en stor mængde muskelmasse i sammenligning med en kvinde. Derfor, for at vedligeholde det, har en mand brug for et højere proteinindhold i sin kost.

Således er den anbefalede daglige indtagelse af disse næringsstoffer af specialister inden for ernæring omkring 1,5 gram pr. 1 kg kropsvægt. Således bør den gennemsnitlige mand, der vejer 75 kg, forbruge mindst 112,5 gram protein om dagen.

Derfor skal grundlaget for en diæt til vægttab, der er fokuseret på mænd, placeres nøjagtigt mad med et højt proteinindhold - kød, fisk, kylling samt mejeriprodukter og bælgfrugter. Samtidig bør deres forbrug ledsages af indtagelse af en stor mængde fiber indeholdt i grøntsager og frugter samt komplekse kulhydrater - for eksempel korn, pasta fra hård hvede. Men brugen af fede fødevarer som pølser, konfekture med et højt indhold af olie er det bedre at undgå.

En sådan diæt giver dig mulighed for at tabe 4-5 kg om måneden uden meget smerte. For mange mænd vil dette være nok til at stramme figuren og slippe af med den synlige mave. Samtidig anbefaler ernæringseksperter at være tilfredse med disse indikatorer og ikke jage hurtigere resultater, da det for det første kan være sundhedsfarligt, og for det andet med en høj grad af sandsynlighed vil det føre til tilbagevenden af de faldne kilo.

Anbefalede: