Sådan Reduceres Armmusklerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Armmusklerne
Sådan Reduceres Armmusklerne

Video: Sådan Reduceres Armmusklerne

Video: Sådan Reduceres Armmusklerne
Video: ✅ОБЗОР МОДА PETERBILT 362 CABOVER 1.0 ATS 1.41 2024, Kan
Anonim

Sammen med maven, balderne og andre dele af kroppen er armene et område, der skal arbejdes på lige så omhyggeligt. For at slippe af med overskydende muskelmasse i dine arme skal du udføre visse øvelser flere gange om ugen. Så det er værd at overveje detaljeret træningsprocessen til dette formål.

Sådan reduceres armmusklerne
Sådan reduceres armmusklerne

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - håndvægte
  • - boksepude;
  • - handsker
  • - bandager.

Instruktioner

Trin 1

Start med et par etage-push-ups. Hvis du er nybegynder eller har nogle rygproblemer, skal du gøre push-ups med bøjet knæ. Sænk dine knæ og hænder ned på gulvet, og løft dine fødder 45 grader fra jorden. Hold ryggen lige og sænk brystet, indtil det er et par centimeter fra gulvet. Vend derefter tilbage til startpositionen. Lav mindst 10 gentagelser og øg dette antal gradvist, da overvægten i armene forsvinder.

Trin 2

Gør triceps øvelser. Dette hjælper med at stramme bagsiden af dine arme. Stå lige, fødderne skulderbredde fra hinanden, bøj knæene let. Løft håndvægtene over dit hoved, og bøj dine arme i en 90 graders vinkel, så skallen er bag din ryg. Løft dine arme op, og vend tilbage til startpositionen. Lav mindst 15 reps.

Trin 3

Lav en anden håndøvelse. Stå på gulvet med fødderne skulderbredde fra hinanden. Bøj knæene let. Tag håndvægte i hver hånd. Løft armene op, indtil skallerne når skulderhøjde. Hold denne position i et par sekunder, og sænk derefter armene ned. Gør dette 15 gange.

Trin 4

Slå boksesækken. Dette er en af de mest effektive øvelser til at tabe sig ikke kun i armene, men i hele kroppen. Placer lige og sidespark. Bed en boksespecialist om at vise dig, hvordan du gør dette korrekt. Tag derefter bandager og boksehandsker på. Hit pæren dagligt i 15-30 minutter. Du vil ikke engang bemærke, hvordan overvægt i armområdet vil forsvinde inden for et par uger.

Trin 5

Kør et par kilometer hver morgen. Tilføj en kardiobelastning til din træningsrutine. Dette vil yderligere fremskynde processen med at slippe af med unødvendige pund. Kør ikke for hurtigt. Det er netop belastningen, der er vigtig her. Forøg din træningstid med et par minutter hver uge.

Anbefalede: