Sådan Bygger Du Dine Skuldre

Sådan Bygger Du Dine Skuldre
Sådan Bygger Du Dine Skuldre

Video: Sådan Bygger Du Dine Skuldre

Video: Sådan Bygger Du Dine Skuldre
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil have sagt om dig - "Eh, et skråt fat i skuldrene!", Så begynd at arbejde. Det vil være svært at arbejde for at opbygge dine skuldre. Hver muskelgruppe kræver dog en særlig holdning, tilgang og træningsmetode.

Sådan bygger du dine skuldre
Sådan bygger du dine skuldre

Hvis du mener det alvorligt med denne forretning, er der et par anbefalinger til, hvordan du opbygger dine skuldre derhjemme ved hjælp af en vandret bjælke og håndvægte. Husk, at enhver organisme og enhver krop opfatter fysisk aktivitet forskelligt. Nogle får muskelmasse, andre går i venen. Der er et antal mennesker, der simpelthen fysisk ikke er i stand til at opbygge imponerende muskler. Dette betyder dog ikke, at systemet er ineffektivt.

Start med en vandret bjælke. Først skal du tage fat fra dig selv, hage over den vandrette bjælke. Juster antallet af elevatorer og tilgange afhængigt af den oprindelige form. Prøv at øge mængden af træning med hver træning. Så er grebet til dig selv, bevægelserne hurtigere og mere rytmisk. For at afslutte en lektion på en vandret bjælke har du brug for en kompleks øvelse til rygmusklerne. For at gøre dette skal du gribe tværstangen med alle dine fem fingre, sprede armene 1,5 meter fra hinanden. Start nu med at løfte, før dit hoved ud med bagsiden af dit hoved til den vandrette bjælke. Denne øvelse er kompliceret på to måder. Forøg først din vægt - læg en rygsæk på dine skuldre, og læg en håndvægt i den. For det andet skal du sprede dine arme bredere.

Efter opvarmning på den vandrette bjælke skal du tage fat i håndvægtene. Der er ikke så mange rygøvelser, det vigtigste er vedholdenhed og regelmæssighed.

Første øvelse. Sid på en stol med lige ryggen. Tag håndvægte i begge hænder. Løft dine arme med håndvægte op, og spred dem derefter til siderne og bøj ved albuerne.

Anden øvelse. Stå lige op, du kan nærme væggen. Tag håndvægte i begge hænder. Skift skiftevis med at løfte håndvægte og stræk armen lige foran dig.

Tredje øvelse. Stå lige op, tag håndvægte i dine hænder. Begynd at løfte begge hænder på samme tid og sprede dem til siderne.

Dette enkle sæt øvelser hjælper dig med at opnå håndgribelige resultater. Og når du opnår det, vil du helt sikkert have mere.

Anbefalede: