Hvordan Man Vælger En Dansestil

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Dansestil
Hvordan Man Vælger En Dansestil

Video: Hvordan Man Vælger En Dansestil

Video: Hvordan Man Vælger En Dansestil
Video: Julefeberdansen - Tutorial 2024, April
Anonim

Dans er en god cardio øvelse. De hjælper dig med at forbrænde fedt, styrke dit hjerte-kar-system og forbedre din kropsholdning. Takket være dans bliver din figur mere slank, og dine bevægelser bliver glatte og smukke. Derudover er dans et glimrende alternativ til de kedelige monotone bevægelser i aerobicsalen. Der er kun et problem - mangfoldigheden af dansestilarter i moderne fitness er uendelig, og det kan være meget svært for en nybegynder at navigere.

Hvordan man vælger en dansestil
Hvordan man vælger en dansestil

Instruktioner

Trin 1

Vælg et dansestudie baseret på dine præferencer, temperament og endda alder. Det er svært at kræve af en midaldrende dame en hengivenhed for hip-hop eller house. En træg, frygtsom pige bør ikke starte med iørefaldende latinske eller rytmiske irske danser.

Trin 2

Vær opmærksom på grundlæggende dansetrin. Det er på dem, at hovedfokus for belastningen under undervisningen afhænger. Latina giver dig mulighed for perfekt at træne i taljen og hofterne, irske danser giver primært belastning på musklerne i ben og balder. Den specifikke pasning af cancan vil give fremragende arbejde på overlårene og underlivet. Cardiostrip med sine kurver og forførende kropsbøjninger giver din rygsøjle fleksibilitet. De rytmiske bevægelser i mavedansen kan løsne leddene i underkroppen, klare cellulite og korrigere kropsholdning. Body-ballet reducerer volumenet af hofter og balder og retter kropsholdningen.

Trin 3

Tænk på dit helbred. Hvis du har problemer med leddene, er irske danseklasser kontraindiceret for dig. Høj stødbelastning kan forværre din tilstand. Tryk- eller koordineringsproblemer? Giv op med street-dance, denne retning involverer hoved- eller håndstand.

Trin 4

Nogle danseretninger hjælper ikke kun med at forbedre deres fysiske tilstand, men også løse visse psykologiske problemer. Så stripdance-klasser hjælper med at overvinde din tæthed, gør dig mere fri og selvsikker i forhold til det modsatte køn. Striptease får dig til at føle dig som hvad du aldrig ville have vovet at blive i livet: en vamp kvinde, en forsvarsløs ung jomfru eller en sløv odalisque.

Trin 5

Hvis du kan lide alt nyt, usædvanligt eller bare elsker at danse, kan du tilmelde dig dansemix-sektionen. Denne retning kombinerer en række forskellige rytmer. I dag danser du klassisk ballet, i morgen løfter du muntert munter i en dåse, og i overmorgen roterer du hensynsløst dine hofter i en mavedans.

Trin 6

Før du foretrækker en bestemt danseretning, skal du lytte til den passende musik. Hvis det er under det, at dine ben begynder at danse af sig selv, vil valget ikke være svært.

Anbefalede: