Sådan Træner Du Om Morgenen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Om Morgenen
Sådan Træner Du Om Morgenen

Video: Sådan Træner Du Om Morgenen

Video: Sådan Træner Du Om Morgenen
Video: Top 15 Horror Stories Animated 2024, Kan
Anonim

Nybegyndere er ofte interesserede i spørgsmålet om, hvordan man træner om morgenen og gennemfører effektiv træning. Uanset hvilken sport du udøver, er morgentiden fremragende til fysisk aktivitet, det er kun vigtigt at følge et par anbefalinger.

Sådan træner du om morgenen
Sådan træner du om morgenen

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil træne om morgenen, skal du være vant til at stå op på samme tid. Det mest optimale tidspunkt for træning i atletik eller fitness er fra 6 til 10 om morgenen. På dette tidspunkt er kroppen fuld af energi og styrke, der kan rettes i den rigtige retning. Det er her, morgentræningsentusiaster har flere fordele end dem, der foretrækker at træne om aftenen.

Trin 2

At dyrke sport om morgenen skal være en time eller to før arbejde eller skole. Du skal ikke distraheres af tanker om fremtidige anliggender. Når det er sagt, skal du efter træning have tid nok til at trække vejret og slappe lidt af: Hvis du går på arbejde med det samme, kan du let blive overarbejdet.

Trin 3

Tag et protein-kulhydratkompleks, også kendt som en vinder 30 minutter før din træning. Dette sikre ernæringstilskud fås i alle sportsernæringsbutikker. Dette er nødvendigt for at aktivere energiprocesser og forberede musklerne til intensiv træning. En servering af hurtigt fordøjeligt valleprotein skal være mindst 30 g.

Trin 4

De, der foretrækker at træne om morgenen, bør tage en ansvarlig tilgang til at udarbejde et træningsprogram. Du bør ikke belaste dig selv med en og en halv times øvelser, det er bedre at bruge hurtige (40-60 minutter hver), men intens træning. Hvis du mener, at du for eksempel ikke har tid til at træne alle muskelgrupper i en sådan tid, skal du øge antallet af træningsprogrammer om ugen fra 3 til 4-5. Dette skal dog gøres af erfarne atleter.

Trin 5

Tag yderligere 30 gram valleprotein straks efter træning for at hjælpe dine muskler med at komme sig hurtigere. Sørg for at tage et varmt brusebad for at sprede blodet godt gennem kroppen. En time efter træningens afslutning kan du tage morgenmad, hvis basis også skal være lige så protein og kulhydrater. Afhængigt af dine træningsmål anbefales det, at du spiser små måltider 4-5 gange om dagen med jævne mellemrum.

Anbefalede: