Sådan Forbedres Muskeludholdenhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Muskeludholdenhed
Sådan Forbedres Muskeludholdenhed

Video: Sådan Forbedres Muskeludholdenhed

Video: Sådan Forbedres Muskeludholdenhed
Video: Sådan får du mere selvværd 1/3 2024, April
Anonim

Muskeludholdenhed ligger i deres modstand mod fysisk anstrengelse og træthed. Meget få er naturligt vedvarende, denne evne skal udvikles gennem lang og hård træning.

Sådan forbedres muskeludholdenhed
Sådan forbedres muskeludholdenhed

Instruktioner

Trin 1

Udfør springtov. Dette er en af de enkleste udholdenhedsøvelser og fremmer udviklingen af næsten alle muskelgrupper. Prøv at udføre spring hver dag og gradvist bringe antallet til hundrede pr. Minut eller mere.

Trin 2

Skiløb om vinteren i mindst en time hver dag. Sådanne vandreture har en gavnlig virkning på luftvejene. Evnen til at trække vejret korrekt er meget vigtig i enhver øvelse.

Trin 3

Tag lange løb. Prøv at løbe langsomt. Denne øvelse hjælper med at opbygge generel udholdenhed og styrker åndedræts- og kardiovaskulære systemer. Samtidig anbefales det at drikke mindre vand for at vænne sig til de barske forhold.

Trin 4

Tage ud at svømme. Det er også en af de mest effektive udholdenhedsaktiviteter for næsten alle muskelgrupper.

Trin 5

Gå på plads eller tag lange gåture. Walking er en meget vigtig øvelse i alle faser af træningen. Du kan også komme på og af gymnastiksalen til gulvet for mange reps. Mellem sætene skal du træne dine mave- eller armmuskler.

Trin 6

Gør push-ups, squats og pull-ups. Dette er nogle af de grundlæggende grundlæggende øvelser til udvikling af større muskelgrupper. Gradvist øge antallet af gentagelser til det maksimale.

Trin 7

Forbrug mere kulhydrater dagligt med en hastighed på mindst 4 g pr. 1 kg af din egen kropsvægt. På samme tid, skære mængden af protein og fedt taget i halve. En sådan diæt vil give en stor stigning i energi og muskeludholdenhed.

Trin 8

Tag vitaminer og mineraler. Med alvorlige belastninger på musklerne er det bydende nødvendigt at forbruge calcium og magnesium i ledbåndet for at styrke knogler, led og ledbånd, der kan slides. Spis mere frugt og grøntsager - naturlige energidrikke.

Anbefalede: