Sådan Fjernes Fedt I Nakken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt I Nakken
Sådan Fjernes Fedt I Nakken

Video: Sådan Fjernes Fedt I Nakken

Video: Sådan Fjernes Fedt I Nakken
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Marts
Anonim

En smuk, yndefuld hals med glat hud er en uundværlig egenskab af skønhed. Overskydende fedtaflejringer i dette område vises gradvist, og det er ikke let at fjerne dem. Men ikke desto mindre vil en integreret tilgang til løsning af problemet hjælpe med at opretholde en udsøgt halsudskæring i mange år.

Sådan fjernes fedt i nakken
Sådan fjernes fedt i nakken

Er det nødvendigt

massagecreme

Instruktioner

Trin 1

Pas på din kropsholdning. Det er i den forkerte position af hoved og skuldre, at hovedårsagen til rynker og overskydende fedt oftest er dækket. Overvåg dig selv konstant. Sørg for, at hagen ikke falder ned, rygsøjlen trækkes op, og skuldrene sænkes og trækkes lidt tilbage.

Trin 2

Få en ortopædisk sovepude. Det vil ikke kun lindre dig for hovedpine og problemer med den øvre rygsøjle, men forhindrer også udseendet af en dobbelt hage og rynker i nakken.

Trin 3

Træn regelmæssigt for at hjælpe med at eliminere nakkefedt. Hvis du har kort tid, er kun den mest effektive nok, forudsat at du gør det regelmæssigt. Stå lige op, stram dine mavemuskler, ret dine skuldre. Træk underkæben fremad, så de nederste tænder ligger meget foran de øvre tænder, som om du har en malokklusion. Begynd at vippe hovedet langsomt og glat tilbage, indtil dine øjne ser på loftet. Hold denne position i et par sekunder. Gentag 4-5 gange. Husk, at du efter dine første træningsprogrammer om morgenen kan opleve usædvanlige nakkesmerter. Tag en pause i et par dage, og begynd derefter at træne igen.

Trin 4

Selvmassér din nakke dagligt. For at gøre dette skal du tage fugtighedscreme eller fedtet creme, der ikke absorberes med det samme. Påfør det i et tyndt lag på huden med lette glidende bevægelser fra décolleté til hagen. Foretag mindst 40 af disse bevægelser, vip hovedet lidt tilbage. Fortsæt derefter med at slå kraftigt i bunden af din hage. Start med 50 gentagelser og arbejd gradvist op til 100. Bevægelser bør ikke være meget stærke, indtil du føler en behagelig varme i denne zone. Pattering kan ske med bagsiden af fingrene eller med et håndklæde rullet ind i en turnet. En sådan selvmassage forhindrer udseendet af en dobbelt hage og slipper af med eksisterende fedtaflejringer.

Anbefalede: