Sådan Pumpes Din Røv Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Røv Op
Sådan Pumpes Din Røv Op

Video: Sådan Pumpes Din Røv Op

Video: Sådan Pumpes Din Røv Op
Video: Вырасти свою задницу (не бедра) за 14 дней | 10 минут домашней тренировки 2024, Kan
Anonim

Appetitlig pumpet op røv er en af de mest attraktive dele af den kvindelige krop. Det er ikke for ingenting, at Jennifer Lopez forsikrede denne særlige værdighed for en million dollars. Hvis din bagdel stadig er langt fra perfekt, skal du ikke modløses. Regelmæssig motion og ordentlig kost hjælper med at forbedre situationen.

Sådan pumpes din røv op
Sådan pumpes din røv op

Korrekt ernæring til opbygning af gluteal muskler

Hvis du vil pumpe din røv op og rette ikke kun dens form, men også øge dens størrelse, bliver du nødt til at gøre et godt stykke arbejde med dig selv. Faktum er, at det ikke fungerer kun at blive bedre et sted. Især når det kommer til opbygning af gluteal muskler, og ikke om ophobning af kropsfedt på det femte punkt.

For at øge præsternes udbulning skal du forbruge flere kalorier, end du under alle omstændigheder bruger. Selv professionelle atleter får altid muskelmasse med et lille lag fedt, mens de fordeler belastningerne korrekt for at maksimere muskelvækst på strengt definerede steder. Efter dette trin er der en tørreperiode, hvor overskydende fedt bortskaffes, og muskelvæv forbliver.

Gør dig klar til de første mærkbare resultater på din bagdel efter cirka seks måneders undervisning. For at nå dette mål skal din daglige diæt bestå af fedtfattige proteiner, langtidsvirkende kulhydrater og grønne grøntsager.

Hudfri kyllingebryst, oksekød, æg, hytteost, hvid fisk, boghvede, salat er perfekte. Resten af produkterne er forbudt bortset fra en banan eller en særlig kulhydrat-protein-vinder. Du spiser dem for at gendanne muskelglykogenforretninger umiddelbart efter træning. Derudover anbefaler eksperter at tage vitaminer og kosttilskud som L-carnitin, calcium, B-vitaminer.

Dybt vægtede squats

Bemærk, at du ikke kun kan pumpe din røv. Faktum er, at du samtidig vil pumpe op andre muskelgrupper, der er inkluderet i arbejdet, når du udfører øvelserne. Dybe knebøj er den vigtigste og mest effektive øvelse til at øge bagdelens volumen.

Squats udføres med en vægt, ofte med en vægtstang eller bar på skuldrene. Mindre ofte - med to håndvægte eller en "pandekage" presset mod brystet. Vigtigst er det, at du skal squat under 90 grader parallelt. Du skal sidde på huk med en flad ryg og ikke tage dine hæle fra gulvet. Du kan sætte noget under dem til en start. Start altid med en tom bjælke og tilføj gradvist vægt.

Muskler vænner sig hurtigt til stress, og for at de kan vokse, skal du gradvist øge vægten af vægtene. Hvis du bare prøver at sidde på huk, kan du starte med Smith-maskinen. I det bliver det lettere for dig at træne træningsteknikken og forsikre ryggen.

Dybvægtige lunger

For at pumpe din røv op og forme din bagdel, prøv vejede dybe lunger. Tag en vægtstang eller håndvægte i hver hånd omkring din hals og squat. Hovedbelastningen falder på forbenet. Hvert ben i lungerne skal bøjes i en 90 graders vinkel. Det er altid bedst at begynde at træne under opsyn af en erfaren træner. Uden det er det usandsynligt, at du kan mestre den rigtige teknik.

Hvis du bare vil give din bagdel lidt fasthed, så prøv at lave squats derhjemme. Hvis du ikke har håndvægte derhjemme, kan du fylde 1 liter flasker med vand og bruge dem som en vægt. I princippet vil enhver øvelse, hvor du har lyst til at bruge dine gluteale muskler, gøre, men de vil altid være mindre effektive end squats.

Anbefalede: