Sådan Squat For At øge Bagdelene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Squat For At øge Bagdelene
Sådan Squat For At øge Bagdelene

Video: Sådan Squat For At øge Bagdelene

Video: Sådan Squat For At øge Bagdelene
Video: Squat Song 2024, April
Anonim

Squats er en universel fysisk træning, der ikke kræver brug af en simulator eller særlig fysisk træning. Squats hjælper med at forstørre og justere dine gluten. For at få resultatet skal du følge teknikken til at udføre denne øvelse.

Sådan squat for at øge bagdelene
Sådan squat for at øge bagdelene

Squat er en af de bedste basale kropsøvelser. Det er nyttigt ikke kun for balder og ben, men også for hele kroppen, da det bruger en betydelig mængde muskler.

Fordelene ved squats

Squats hjælper med at stramme ryggen og indersiden af dine gluten. Teknikken til at udføre dem er meget enkel. Under squats er kroppens bevægelse naturlig og glat, så musklerne arbejdes fint. Samtidig er benmusklerne og pressen inkluderet i arbejdet.

Blodgennemstrømningen i bækkenområdet forbedres, mikrocirkulationen i vævene bliver mere aktiv, hvilket hjælper med at genoprette hudens elasticitet og bidrager til forsvinden af tegn på cellulite.

Stærke gluteale muskler hjælper med at holde trygt i kroppens kerne, mens du går, og opretholde den korrekte kropsholdning. Denne type træning hjælper med at styrke leddene i benene. Hjælper med at kaste overvægt, især i lårområdet.

Varianter og teknikker til huk for at øge bagdelene

Der er et stort antal muligheder for squats. Korrekt udførelse af øvelsen er vigtig.

Metoder til at lave squats for at øge bagdelene:

1. Ben skulderbredde fra hinanden, armene strakte sig fremad, ryggen lige. Start langsomt på huk. Ved det laveste punkt skal du dvæle i fem minutter og derefter vende tilbage til startpositionen. For at komme i gang skal du lave squats 15 gange, hvile i 2-3 minutter.

2. Gentag teknikken til at udføre øvelsen, for kun for første gang har du kun brug for at sidde helt ned på dine hæle.

3. Hurtigere resultater kan opnås ved at lave squats med vægte. Tag en håndvægt eller vægtstang op. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Uden at løfte dine hæle fra gulvet, skal du begynde at sidde på huk. Klem din bagdel i et par sekunder, og vend tilbage til startpositionen. Husk at hvile mellem sætene.

4. Squats udføres med håndvægte, men en platform placeres under fødderne, så hælene hæves over gulvniveauet med 3-4 centimeter. Tag en startposition: fødderne er skulderbredde fra hinanden, i hænderne på håndvægte. Gør øvelsen. Hvil mellem sæt - 3 minutter.

5. De sværeste knebøjninger er på det ene ben. Stå lige op med dit ben tilbage og læg det på en stol. Squat på det ene ben. Gør så meget du kan, og skift derefter benet. Lav to sæt med to minutters mellemrum.

Du kan lave regelmæssige squats hver dag og med håndvægte på to dage, så musklerne har tid til at komme sig. Hovedbetingelsen er at øve regelmæssigt.

Husk, at squats er en meget effektiv metode til at forstørre balderne, men for at få resultatet er du nødt til at gøre en indsats og bruge fritid.

Anbefalede: