Sådan Bruges En Vinder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges En Vinder
Sådan Bruges En Vinder

Video: Sådan Bruges En Vinder

Video: Sådan Bruges En Vinder
Video: Sådan Vinder Du I Squid Game! 2024, Kan
Anonim

Gainer er en type sports ernæring. Det er en protein-kulhydratblanding med en procentdel overvægt af kulhydratdelen. En vinder giver energi og fremmer muskelglykogenlagring. Proteinkomponenten forsyner kroppen med den krævede mængde aminosyrer.

Gainer - høj energi blanding
Gainer - høj energi blanding

Hvad er inkluderet i vinderen?

Kulhydraterne i vinderen har forskellig glykæmisk indeks og kompleksitet. Da atleter ofte spiser diæter med lavt kulhydratindhold, har de især brug for alternative energikilder. Ellers fungerer effektiv træning simpelthen ikke.

Gaineren indeholder forgrenede aminosyrer, der forhindrer muskelnedbrydning under intens træning. Den indeholder også vitamin- og mineraltilskud, der bidrager til den korrekte energimetabolisme.

Gaineren indeholder ofte kreatin, en energitransportør af fosfatgrupper. Det er vigtigt for fylde og styrke ved muskelsammentrækning under styrketræning.

Medium kæde triglycerider (MCT'er) er ofte en del af vinderen. De er nødvendige til syntese af et stort antal enzymer og øger energien af proteiner og kulhydrater flere gange. Faktisk er MCT en koncentreret energikilde, som gør det muligt for kroppen at spare sit eget brændstof.

Når du køber en vinder, skal du sørge for, at der ikke er noget eller minimalt sukkerindhold i den. Skrupelløse producenter er i stand til at fylde op til 50% af alle kulhydrater med sukker. I dette tilfælde vil du modtage overskydende ubrugelige hurtige kulhydrater, som let omdannes til fedt.

Vær også opmærksom på, at procentdelen af protein er mindst 15. Ellers øges vægten igen primært på grund af fedtvæv. Forresten, en god højprotein-vinder bliver ikke billig.

Sådan tager du en vinder korrekt

Læs omhyggeligt brugsanvisningen til din vinder, følg den anbefalede daglige dosis. I modsætning til protein bør gainer ikke blive overbrugt. På grund af den høje procentdel af kulhydrater vil alt overskud gå til dannelsen af subkutant fedt.

Gaineren må ikke blandes med kogende vand for ikke at beskadige proteinstrukturen. Du kan fortynde det i mælk, juice, mineralvand.

For at øge udholdenheden skal du drikke en vinder omkring en halv time før din træning. Når kroppen er aktiveret, holder den sine glykogenforretninger intakte i lang tid. Dette vil hjælpe musklerne med at arbejde mere effektivt og fremskynde deres efterfølgende vækst.

For at øge muskelmassen og komme sig efter en træning, skal du tage en vinder senest halvanden time efter, at den er afsluttet. Sådan rettidig påfyldning vil have en positiv effekt på væksten af muskelvæv.

Anbefalede: