Hvordan Man Laver En Cykel På Bestilling

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Cykel På Bestilling
Hvordan Man Laver En Cykel På Bestilling

Video: Hvordan Man Laver En Cykel På Bestilling

Video: Hvordan Man Laver En Cykel På Bestilling
Video: Sådan lærer du at lave en Wheelie! 2024, Kan
Anonim

Når man køber en cykel, søger mange et unikt design og meget specifikke ydeevneegenskaber. Men med masseproduktion er denne kombination af kvaliteter næsten umulig at opnå. Dette problem kan løses ved at bestille en individuel cykelsamling i et specialværksted, der tager højde for alle dine ønsker om den fremtidige cykeltype og dens arbejdskvaliteter.

Hvordan man laver en cykel på bestilling
Hvordan man laver en cykel på bestilling

Er det nødvendigt

  • - specialiseret cykelværksted
  • - en beskrivelse af cykelens design eller dens skitse.

Instruktioner

Trin 1

Bestem, hvordan du vil have din tohjulede bil til at se ud. Mulighederne for cykelværksteder er ikke uendelige, hovedparten af individuelle ordrer består i at indstille cykler og færdiggøre designet af eksisterende modeller. Komplet samling af dit nye tilpassede køretøj er arbejdskrævende og kan være dyrt for den potentielle ejer.

Trin 2

Find et værksted, der kan samle specialcykler. I store byer kan dette gøres uden store problemer med fokus på reklamepublikationer. En af måderne til at finde håndværkere kan besøge specialfora på Internettet. Stil det relevante spørgsmål der, og læs omhyggeligt råd fra erfarne.

Trin 3

Besøg nogle af de cykelbutikker, de anbefaler, og find ud af første hånd, hvordan de kan hjælpe dig med at opbygge din personlige transport. Skynd dig ikke at afvise tjenester, hvis det viser sig, at den komplette samling ikke er medtaget på listen over værker på cykelværkstedet. Du kan blive bedt om at købe en basismodel, der er billig nok til at opgradere eller udskifte dele af den senere. Sådan indstilling er billigere, men det kan give cyklen den krævede unikhed.

Trin 4

Diskuter detaljerne i det fremtidige design med eksperter. Som regel viser et godt værksted ikke kun interesse for din ordre, men vil også forsøge at tage højde for alle fremtidens cykelejers ønsker. Deltag i udviklingen af cykelkredsløbet, dets design.

Trin 5

Diskuter og udarbejd den nødvendige liste over samlinger og dele sammen med mesteren. Leveringstiden afhænger af, hvor komplet du har en idé om det endelige produkt. Denne fase slutter med udarbejdelsen af et generelt skøn over omkostningerne og afgivelse af en ordre (hvis du er enig i priserne). Nu skal du bare vente tålmodigt på, at den nye cykel er i dine hænder.

Anbefalede: