Sådan Køber Du Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Et Snowboard
Sådan Køber Du Et Snowboard

Video: Sådan Køber Du Et Snowboard

Video: Sådan Køber Du Et Snowboard
Video: HOW TO BUY THE RIGHT SNOWBOARD 2024, Kan
Anonim

For at købe det rigtige snowboard er der nogle faktorer, der skal overvejes, der bestemmer den type bord, der er ideel til dig. Det er også klogt at følge rådene fra mere erfarne venner, da der er flere dusin snowboardfirmaer, og disse kun er de mest populære. Til tider kan det være svært at købe et snowboard, det er et svært valg.

For at købe et snowboard skal du overveje flere af dine egenskaber
For at købe et snowboard skal du overveje flere af dine egenskaber

Instruktioner

Trin 1

Den allerførste ting at beslutte er, hvor erfaren du er ved snowboarding. En begynder er en person, der har skøjtet 1-3 gange eller slet aldrig rejst sig på tavlen. Mellemniveau - du kører flere gange om sæsonen, styrer din bevægelse godt, drejer frit, hopper lidt. Avanceret niveau - hvis dette handler om dig, ved du allerede dette, sandsynligvis behøver du ikke råd om valg af tavle.

Trin 2

Typen af snowboard afhænger ikke kun af atletens progression, men også af den disciplin, han foretrækker. Forskellige brædder bruges til freeride, freestyle eller back country, pipe eller park. Børns snowboards har deres egne egenskaber. Kvinders snowboards - ja, der er endda sådanne. En separat type brædder er til grænseovergang. Nogle mennesker foretrækker at lave et skræddersyet tavle til sig selv, så alle boarders ønsker tages i betragtning.

Trin 3

Når den foretrukne kørestil er bestemt, er det fortsat at vælge den i henhold til følgende egenskaber: højde, vægt, fodstørrelse. Snowboardets form såvel som dens længde og bredde afhænger af alt dette.

Trin 4

Et kort snowboard er et, der kun når dit kraveben eller din hage i højden. Langt - over øjenhøjde. Alt i midten er mellemlang, disse er mere alsidige plader. Hvis du lige er begyndt, skal du tage et kort bord, da det er lettere at håndtere. Freestylere er også bedre til at tage korte tavler: de er mere bekvemme at vride. Langtavlen er ideel, hvis du kan lide høj hastighed. Det gennemsnitlige bord er en ret alsidig mulighed.

Trin 5

Snowboardets bredde bestemmes af fodens størrelse. Støvlerne skal passe komfortabelt på den uden at stikke ud over snowboardet. Bredden på pladen og placeringen af fødderne er ekstremt vigtige for at kontrollere kanten korrekt. Hvis støvlerne stikker ud over det smalle bræt, kan det føre til et fald og generelt reducere hastighedskontrol.

Trin 6

Brætets form bestemmes af kørestilen. Freestylere foretrækker korte og brede, bløde og lette tavler. Denne mulighed foretrækkes også for begyndere, da den er lettere at betjene. Men sådanne brædder er sværere og værre at dreje ved høj hastighed. Freeride snowboards er længere og stivere, men meget mere alsidige. Seje, smalle og lange snowboards er designet til dem, der kan lide høj hastighed. En sådan tavle kan være vanskelig for begyndere at håndtere.

Anbefalede: