Sådan Køber Du Træningsudstyr

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Træningsudstyr
Sådan Køber Du Træningsudstyr

Video: Sådan Køber Du Træningsudstyr

Video: Sådan Køber Du Træningsudstyr
Video: Video-rundtur i vores center. 2024, April
Anonim

En hjemmesimulator er en fantastisk måde at bekæmpe fysisk inaktivitet på. Simulatoren kan købes både i specialbutikker og bruges. Under alle omstændigheder skal du følge et antal enkle regler for at vælge en simulator for at købet ikke skal give skuffelse.

Sådan køber du træningsudstyr
Sådan køber du træningsudstyr

Er det nødvendigt

Instruktion, erfaren konsulent

Instruktioner

Trin 1

Bestemmelse af målet Hvis du beslutter dig for at købe en hjemmetræner, er det første, du skal gøre, at bestemme, hvad du har brug for en træner til: at forhindre hypodynami, at opbygge en muskelkorset eller at slippe af med overvægt. Selvfølgelig er der universelle multifunktionelle simulatorer, men en klar definition af træningsmål giver dig mulighed for at købe en model, der er optimal for dig, og på samme tid behøver du ikke betale for meget for unødvendige funktioner.

Trin 2

Øge din bevidsthed Før du går efter en bestemt simulatormodel, anbefales det at studere forskellige anmeldelser og anmeldelser af lignende simulatorer. Dette giver dig mulighed for mere nøjagtigt at bestemme, hvilke funktioner du har brug for. For eksempel, hvis du er i humør til kardiostimulerende aktiviteter, skal simulatoren være udstyret med en praktisk pulsmåler samt fleksibel justering af belastningen. Hvis du planlægger at tabe dig ved hjælp af en hjemmetræner, skal du være opmærksom på modeller af undervisere med en stor svinghjulsvægt. Ved at studere anmeldelser og beskrivelser vil du være bedre i stand til at forstå disse finesser og finde ud af præcis, hvilke spørgsmål du skal stille sælgeren.

Trin 3

Vi køber en simulator. Efter at have besluttet, hvilken slags simulator du har brug for, kan du gå til butikken. • Når du har valgt en model, skal du sørge for at angive den maksimale brugervægt for denne eller den anden model. Vurder pålideligheden og stabiliteten af den samlede struktur.

• Læs de vedhæftede instruktioner. Vær opmærksom på det materiale, hvorfra simulatorens hovedramme er fremstillet - en stålramme skal være grundlaget for professionelle og semi-professionelle simulatorer. Hvis du køber en elektrisk træner, skal du være opmærksom på motorkraften.

• Test den valgte model - kontroller, hvor blødt og glat de bevægelige dele af simulatoren bevæger sig. Ideelt set anbefales det at træne på simulatoren i et par minutter - dette giver dig mulighed for fuldt ud at værdsætte både belastningen og komforten.

Glem ikke garantikortet - sælgeren er forpligtet til at give det til dig sammen med instruktioner og en kvittering.

Anbefalede: