Hvordan Man Vælger En Krydstogter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Krydstogter
Hvordan Man Vælger En Krydstogter

Video: Hvordan Man Vælger En Krydstogter

Video: Hvordan Man Vælger En Krydstogter
Video: How To Choose A Cruise Ship Cabin 2024, Kan
Anonim

Krydstogtscyklen er designet til gåture og udendørs aktiviteter. Dens design er sådan, at det gør kørsel på gode veje behagelig og praktisk. Skaberne af cruiseren har forsøgt at gøre cyklen pålidelig og nem at betjene. Og alligevel, når du vælger en sådan cykel, skal du nøje se på dens individuelle dele og samlinger. En korrekt valgt krydstogt vil tjene dig trofast i lang tid.

Hvordan man vælger en krydstogter
Hvordan man vælger en krydstogter

Instruktioner

Trin 1

Værdsat designet og det praktiske ved cruiserens bærende struktur - dens ramme. Stå ved siden af din cykel og kontroller, om den har den rigtige højde til dig. Rammen på en korrekt monteret cykel vil være et par centimeter under din talje. Når du kører, skal du være fri til at nå rattet med let bøjede arme. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, bliver ryg og arme trætte.

Trin 2

Forespørg om materialet i cruiser-rammen. Fokuser på den lette konstruktion og dine økonomiske muligheder. Faktum er, at stel af forskellige aluminiumslegeringer har det bedste forhold mellem vægt, styrke og pris. Konstruktionen, lavet af stål, vejer betydeligt mere, men koster mindre. Der er modeller med en kombineret sammensætning af dele, når individuelle rammeelementer er lavet af stål, og resten er lavet af titanium eller kulstof.

Trin 3

Hvis du leder efter en cykel, der er let og let at håndtere, skal du vælge et Kevlar- eller carbon-rammedesign. Husk, at disse sammensatte materialer øger cruisers følsomhed over for eksterne mekaniske påvirkninger; sådan en cykel vil opleve ujævnheder på vejen værre.

Trin 4

Find ud af, hvilket materiale der bruges til at fremstille hjulene på en gåcykel. Det anbefales at vælge en krydstogter med fælge af aluminium og dens legeringer, da dette reducerer cyklens samlede vægt. Aluminiumsfælge er stærkere end stål og mindre udsat for korrosion. Hvis du planlægger at cykle udelukkende på asfaltveje af høj kvalitet, skal du vælge dæk med smalle dæk uden dyb prægning.

Trin 5

Klatre op på cyklen for at passe ind i sadlen. Det skal være behageligt og justerbart i højden og endnu bedre - i vandret retning. Med den rette indstilling skal rytteren, der strækker benet ned, nå pedalen helt. Vær også opmærksom på sadlenes form. Smalle sadler er gode til sport, brede er gode til at gå.

Trin 6

Endelig skal du igen inspicere alle hovedkomponenter og dele af krydstogten. De skal være komplette, brugbare og fri for synlige mangler. Flisebelagt maling påvirker bestemt ikke cyklens kørekvalitet, men det efterlader en ubehagelig rest, når du opdager en defekt efter købet.

Anbefalede: