Sådan Vælger Du Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Snowboard
Sådan Vælger Du Et Snowboard

Video: Sådan Vælger Du Et Snowboard

Video: Sådan Vælger Du Et Snowboard
Video: Как выбрать размер сноуборда и сноуборда 2024, Kan
Anonim

Snowboarding er en ekstrem sport og tiltrækker ofte risikable atleter. Det er populært blandt både professionelle og begyndere. For begyndere i denne branche er hovedopgaven at vælge det rigtige tavle for at undgå mulige skader på grund af uerfarenhed.

Sådan vælger du et snowboard
Sådan vælger du et snowboard

Er det nødvendigt

  • - fuldstændigt fravær af frygt for at falde
  • - lidt kendskab til snowboarding stilarter.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du beslutte dig for kørestilen, fordi for hver stil er der udviklet specielle modeller af brædder med deres egne egenskaber (materiale, længde, struktur). Der er to hovedtyper for begyndere - freestyle og freeride. Hvis du planlægger at udføre forskellige springtricks, har du brug for et freestyle board. Hvis tricks stadig er uden for din rækkevidde, skal du vælge et bræt til fri afstamning - freeride. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for stilen, er det bedre at tage et bræt, der passer til både freestyle og freeriding. Spørg en konsulent i en sportsbutik, han skal hjælpe dig med valget.

Trin 2

Dernæst skal du vælge længden på det snowboard, der passer dig. Et forkortet bord hjælper dig med at udføre tricks. Men det er ikke egnet til at køre i høje hastigheder. Det lange bræt hjælper dig med at opnå en enorm hastighed, når du går ned ad bjerget. Normalt vælges et snowboard til dette, der er lig med din højde (- 5 cm).

Trin 3

Vælg et bræt strengt efter din kropsvægt. Der er vægtkategorier for hvert bræt, så undgå denne regel for at undgå skader og omkostningerne ved at købe et nyt bræt. Du kan gøre dig bekendt med vægtkategorierne for alle tavler i alle specialiserede sportsbutikker, der tilbyder snowboards.

Trin 4

Beslut nu bredden på tavlen. Bredden vælges i overensstemmelse med benets størrelse. For at gøre dette skal du placere din fod over bredden af brættet. Hvis der er mindst 2-3 cm tilbage til kanten af snowboardet, er snowboardet valgt korrekt. Ellers hvis din fod stikker ud over kanten af brættet, vil du om vinteren ramme sneen med dine fødder, hvilket kan føre til en ustabil tilstand og et fald. Når snowboardet er valgt, kan du sikkert gå til bjergene for den første nedstigning.

Anbefalede: