Hvordan Man Vælger Motorcykeludstyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Motorcykeludstyr
Hvordan Man Vælger Motorcykeludstyr

Video: Hvordan Man Vælger Motorcykeludstyr

Video: Hvordan Man Vælger Motorcykeludstyr
Video: Motorcykel Teknik til praktisk køreprøve HM køreskole 2024, Kan
Anonim

Motorcykeludstyrets hovedfunktion er beskyttende, og et attraktivt udseende ligger allerede på andenpladsen. Selvfølgelig ønsker alle at se smukke ud, så det anbefales, at du først vælger de mest kvalitets og holdbare ting og vælger de mest attraktive blandt dem.

Hvordan man vælger motorcykeludstyr
Hvordan man vælger motorcykeludstyr

Er det nødvendigt

  • - en computer med internetadgang for at se tilbud på butikswebsteder
  • - fritid.

Instruktioner

Trin 1

Hjelmen er det vigtigste udstyr. Der er fire typer hjelme: integreret - dækker helt motorcyklistens hoved og hage, af de bevægelige dele er det kun et visirskærm, der giver den bedste beskyttelse; modulær - hans hagesikring foldes tilbage sammen med visiret, så der er fare for at åbne hjelmen ved stød; kryds - også et integreret, men med et ekstra visir mod støv og uden visirskærm, da det bruges med beskyttelsesbriller; åben hjelm - har slet ingen hakebeskyttelse, giver derfor svag beskyttelse og bruges normalt af scootere.

Trin 2

Moto handsker. Det næstvigtigste beskyttelseselement, da en person instinktivt forsøger at dæmpe sig med hænderne, når de falder. Handsker er lavet af ægte læder, kunstlæder og stof. Det bedste (men også det dyreste) er læder. De er holdbare og hænderne sveder ikke i dem. Hvis du ikke har penge nok til læder, er det bedre at købe tekstil, fordi hænderne konstant bæres i kunstlæderhandsker. Husk, at ud over selve materialet, som handskerne er fremstillet af, også håndbeskyttelse leveres af syede skjolde, både hårde (plastik, kulstof) og bløde. Sørg for at være opmærksom på størrelsen - ethvert udstyr skal være nøjagtigt i størrelse, og ærmerne må ikke falde ud af handskens stik.

Trin 3

Valget af en motorcykeljakke skal kontaktes fra denne position: jo flere skjolde og jo strammere den sidder, jo bedre. Der skal være et skjold for at beskytte ryggen. Det anbefales, at motorcykeljakken fastgøres til bukserne, ellers vil udseendet være uæstetisk, og i høje hastigheder kan du blæse ryggen. For at gøre dette er det bedre at vælge ting fra en producent - lynlåsen har samme størrelse og fastgøres uden problemer.

Trin 4

De samme krav gælder for motorcykelbukser som for en jakke - flere skinnebenbeskyttere og en tæt pasform. Men på samme tid skal bukserne give dig muligheden for at bevæge dig normalt, så gå ind i dem under montering og prøv at sidde ned.

Trin 5

Knæ- og albueunderlag er meget nyttige, men når de bæres over normalt tøj, kan det give en falsk følelse af sikkerhed. Sørg for kun at bruge dem med dit grundlæggende motorcykeludstyr. Krav til knæpuder og albueunderlag: De skal være lavet af slidstærk, men lidt tyktflydende plast, der skal være en blød pude på indersiden af koppen, de skal fastgøres sikkert og ikke glide af.

Trin 6

Motorcykelstøvler skal være med høje toppe og forstærket med skjolde. Snøring er under ingen omstændigheder tilladt - kun lynlåse og velcro. Bukser skal gemmes uden problemer.

Anbefalede: