Sådan Vælger Du En Pålidelig Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Pålidelig Cykel
Sådan Vælger Du En Pålidelig Cykel

Video: Sådan Vælger Du En Pålidelig Cykel

Video: Sådan Vælger Du En Pålidelig Cykel
Video: Sådan vælger du den rigtige størrelse cykel 2024, Kan
Anonim

Før starten på den varme sæson tænker mange på at købe en cykel. Hvis dette er den første cykel, vil det være ret vanskeligt at vælge en god uden særlig viden.

Sådan vælger du en pålidelig cykel
Sådan vælger du en pålidelig cykel

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for din kørestil. Selvom du endnu ikke er bekendt med dette koncept, har du sandsynligvis nogle præferencer. Måske ligger sjælen i at ride langs skovstier, eller måske vil du køre langs byens gader. Alt dette vil i høj grad bestemme dit valg.

Trin 2

Den mest alsidige cykeltype i dag er mountainbike på entry level. En sådan cykel kan bruges både til ridning i parker og marker og til byen. De fleste modeller har dedikerede fendere og rackmonteringer. Desuden kan et barnestol let installeres på denne cykel. I mellemtiden vil prisen på cyklen være rimelig.

Trin 3

Vær særlig opmærksom på ratstammen, når du vælger. Du skal vælge en cykel med et trådløst headset. Situationen kompliceres af det faktum, at budgetmodeller ofte er udstyret med en styretype med gevind. En sådan ratstamme er meget upålidelig.

Trin 4

Kontroller derefter alle elementerne på cyklen for tilstedeværelsen af den såkaldte tilbageslag. Tilbageslag kan skyldes brug af substandarddele eller forkert montering af cyklen. I begge tilfælde er det bedre at nægte at købe denne model. For at kontrollere cyklen for tilbageslag skal du forsigtigt ryste alle strukturelementerne, og hvis du hører et karakteristisk bank, er knuden beskadiget.

Trin 5

For en nybegyndercyklist er det bedst at vælge en ramme uden baghjulsophæng. Det er meget mere korrekt at rette opmærksomheden mod cykler med frontophæng - hardtails. For færre penge kan du købe en cykel af en højere klasse.

Trin 6

Elementer som kæde, dæk eller bagskiftere kan ignoreres. Når alt kommer til alt fungerer disse elementer næsten altid fint.

Trin 7

Det er meget vigtigt at kontrollere driften af bremserne. Det er ikke så vigtigt, hvilken type bremser der er installeret. Det vigtigste er, at de arbejder. For at kontrollere bremserne skal du stramme bremsearmene og prøve at rulle cyklen. Hvis bremserne glider, er det bedre at overveje en anden cykelmodel.

Trin 8

Aluminiumsrammerne på moderne cykler er ret pålidelige. Valget er let at tage her. Alle disse rammer passer til den gennemsnitlige bruger med standardkrav.

Anbefalede: