Hvordan Man Vælger En Fodbolduniform

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Fodbolduniform
Hvordan Man Vælger En Fodbolduniform

Video: Hvordan Man Vælger En Fodbolduniform

Video: Hvordan Man Vælger En Fodbolduniform
Video: Hvordan forfører man et folk? Om massernes psykologi 2024, Kan
Anonim

Basen af fodboldudstyr har ændret sig lidt i løbet af det sidste århundrede. Efter udviklingen af industrielle teknologier er sportsbeklædning lavet af mere eller mindre moderne materialer med en bred vifte af priser. De grundlæggende krav til formularen er demokratiske: bekvemmelighed, praktisk og sikkerhed. Et udvalg af trøjer, shorts, leggings, skinnebeskyttere og støvler i butikker giver dig mulighed for at købe amatør- eller professionel fodbold.

Hvordan man vælger en fodbolduniform
Hvordan man vælger en fodbolduniform

Er det nødvendigt

  • - T-shirt
  • - underbukser;
  • - leggings;
  • - støvler;
  • - skjolde
  • - derudover: underbukser, underbukser, uldundertøj.

Instruktioner

Trin 1

Trøjen er det vigtigste element i sportsudstyret, der adskiller spillerne. I henhold til professionelle krav skal den have lange eller korte ærmer; bagsiden af produktet er markeret med identifikationsnummeret og afspillerens navn. En amatør kan hente en uniform med et passende nummer i en sportsbutik; Hvis du ønsker det, kan du bestille trykning på stof i det rette firma.

Trin 2

Prøv trøjen, inden du køber den - den skal være fri for bevægelse for at sikre maksimal komfort for atleten. Til lange træningsprogrammer og hyppig brug i varme årstider anbefales det at vælge et moderne syntetisk materiale - polyesterfibre. Det absorberer sved, tørrer hurtigt og deformeres ikke ved hyppig vask. Rynkebestandigt stof er godt, især hvis købet foretages til børns leg. Under de ekstreme forhold i vinterfodbold rådgiver trænere at bære naturligt uldundertøj under trøjen.

Trin 3

Match underbukserne til toppen af din uniform for at matche farverne i begge detaljer. Derudover kan du købe strikkede underbukser og underbukser af samme tone - disse er acceptable, men ikke påkrævede, elementer i en fodboldspillers outfit.

Trin 4

Silikonefyldte plast- eller gummiskærme dæmper stødet på benet og hjælper med at forhindre alvorlig personskade. Sportslæger anbefaler disse enheder til ethvert fodboldkamp; træneren vil ikke frigive en professionel atlet på banen uden dem. Tilbehør har forskellige beskyttelsesgrader: forstærket og let. Den første gør produktet tungere, men beskytter anklen pålideligt; den anden mulighed er mere behagelig at bære, men risikoen for personskade øges. Det er dit valg.

Trin 5

Brug gamacher - de skal passe tæt mod din skinneben for at holde skinnebenene sikkert og ikke folde sig som et harmonika i dine støvler. Husk, at et stof, der er for tykt, absorberer fugt godt og holder på varmen, men det vil forringe følsomheden (og derfor kontrol over bolden). Tyndere beklædningsgenstande absorberer mindre sved, men påvirker ikke atletens følelse i høj grad.

Trin 6

Endelig køb nogle komfortable klamper. Det er umuligt at forestille sig en rigtig fodboldspiller uden disse støvler med pigge på sålen. Spilleren tager bolden, når skoen løftes, så produktets bekvemmelighed kan direkte påvirke kvaliteten af spillet.

Trin 7

Vær opmærksom på følgende punkter. Det optimale materiale til den øvre del af støvlerne - ægte læder - slides, så erfarne atleter køber sko tæt på gamacher. Business class option - kalveskind; dyre elite-produkter er lavet af elastisk kænguruhud. Skjult snørebånd, indbygget støddæmper og vriststøtte, duftende og opvarmende indlægssåler - vigtigheden af disse og andre nuancer i produktionen af sportssko afhænger af dine præferencer og niveau af spil.

Anbefalede: