Sådan Vælger Du En Cruiser-cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Cruiser-cykel
Sådan Vælger Du En Cruiser-cykel

Video: Sådan Vælger Du En Cruiser-cykel

Video: Sådan Vælger Du En Cruiser-cykel
Video: Understanding the Basics of Beach Cruiser Bikes 2024, Kan
Anonim

En cruiser-cykel er perfekt til at køre langs parkgader og bygader. Cruiseren er skabt til afslapning og er designet til at være let, pålidelig og behagelig. Og på trods af disse alsidige egenskaber er der en række vigtige detaljer, der skal overvejes, når du vælger en touring-cykel. Efter at have brugt lidt tid på at vælge en cykel kan du senere nyde turen fuldt ud.

Sådan vælger du en cruiser-cykel
Sådan vælger du en cruiser-cykel

Instruktioner

Trin 1

Start dit valg af cruiser ved at undersøge rammen og evaluere dens anvendelighed. Rammens størrelse skal være passende til din højde. Stå ved siden af cyklen og estimer dens højde. Ideelt set vil toppen af rammen være ca. 10 cm under din talje. Denne højde giver dig mulighed for at nå styret frit og undgå at anstrenge dine hænder.

Trin 2

Vurder det materiale rammen er lavet af. Det kan være stål, titanium eller kulstof. Stålkonstruktionen er billigere, men den har en betydelig vægt - mindst 15 kg. En cykel med en ramme lavet af krom-molybdæn stål vejer meget mindre. Rammer lavet af aluminium eller legeringer deraf har det bedste forhold mellem styrke og vægt.

Trin 3

Hvis cykelvægt er kritisk for dig, skal du vælge en rammekonstruktion lavet af kompositmaterialer som kulstof eller Kevlar. En væsentlig ulempe ved en sådan krydstogt er øget følsomhed over for fysisk påvirkning.

Trin 4

Spørg, når du vælger en cruiser-sadel. Denne detalje bestemmer stort set komforten ved cykling. Billige modeller har et ikke særlig behageligt sæde, men hvis du ønsker det, kan du senere udskifte det med fokus på dine præferencer. Brede sadler er mere velegnede til gåture, smalle er typiske for modeller med sportsforstyrrelse. Avancerede cruiser-modeller har specielle gelindsatser for en behagelig tur.

Trin 5

Sørg for, at din cykelsadel har en behagelig højdejustering. Med den korrekte justering af kropspositionen skal det fuldt udstrakte ben nå pedalen i det nederste dødpunkt. Nogle cykler giver dig mulighed for at bevæge sadlen frem eller tilbage, hvilket også er praktisk, hvis du vil have maksimal kørekomfort.

Trin 6

Vær opmærksom på det materiale, som fælgen er fremstillet af. En aluminiumsfælge er lettere og stærkere end en stålfælge. Derudover er det praktisk talt ikke bange for korrosion. Slidbanebredden og slidbanemønsteret for en krydstogter er ikke særlig vigtig, da det ikke oprindeligt var designet til off-road kørsel. Men på veje med godt fortov bør du vælge en krydstogter med smalle, glatte dæk.

Anbefalede: