Sådan Vælger Du En Bar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Bar
Sådan Vælger Du En Bar

Video: Sådan Vælger Du En Bar

Video: Sådan Vælger Du En Bar
Video: Co2 regulator (GUIDE) - Sådan vælger du den rigtige 2024, Kan
Anonim

Blandt byggetømmer er huse lavet af træ især populære, fordi dette materiale er miljøvenligt og har samtidig fremragende egenskaber med hensyn til styrke, modstandsdygtighed over for stress og varmebesparelse. Der er tre typer træ: naturlig fugtighed, profileret og limet.

Sådan vælger du en bar
Sådan vælger du en bar

Instruktioner

Trin 1

En bar af naturlig fugt. Det mest populære og billige materiale. Det er bedre at bruge en sådan bar, hvis du planlægger at bo i huset primært om foråret og sommeren. Den største ulempe ved dette træ er, at der opstår revner på sidefladerne under tørringsprocessen, og efter krympning (efter ca. 2-3 år) kan det være nødvendigt med yderligere vægbeklædning eller sidespor.

Trin 2

Profilerede bjælker Ofte fremstilles profilbjælker af nåletræer ved fræsning eller høvling. Under fremstillingen får en sådan stang en standard rektangulær form (profil). Selvom det sker, at træets inderside har en flad overflade, og bygningens yderside er konveks. Huse lavet af profileret træ ser pæne og pæne ud og kræver ikke yderligere efterbehandling. Når du vælger en sådan bjælke, sparer du tid på dens konstruktion. Takket være de specielle riller kan det profilerede træ let foldes som en børnedesigner, hvor hver del passer perfekt sammen. Revner i et sådant hus vil ikke opstå, og alt hvad du skal gøre er at slibe væggene og gå langs dem med et antiseptisk middel eller maling. Du kan bo i et sådant hus om vinteren uden frygt for vind, fugtindtrængning mellem stængerne og udseendet af forfaldsfokus. Hvis du efter bygningens bygning beslutter at begynde at færdiggøre, bliver du nødt til at vente til profileret træ optager relativ luftfugtighed.

Trin 3

Limet lamineret træ. Limet lamineret træ er lavet af plader (lameller), fortørret og dækket med antiseptiske brandbekæmpelsesmidler. Færdige lameller limes i bjælker. I dette tilfælde bevarer huset, der er fremstillet af lamineret finertømmer, sin oprindelige form. Derfor, hvis du ønsker at bo i huset umiddelbart efter dets konstruktion, er limet lamineret træ den bedste mulighed, fordi eliminerer praktisk taget krympning (ikke mere end 1%), og du vil aldrig støde på skæve døre eller vinduesåbninger.

Anbefalede: