Sådan Vælger Du En Skihjelm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Skihjelm
Sådan Vælger Du En Skihjelm

Video: Sådan Vælger Du En Skihjelm

Video: Sådan Vælger Du En Skihjelm
Video: Sådan vælger du den rigtige skihjelm - Skisport.dk 2024, April
Anonim

Valget af en skihjelm er et vigtigt sikkerheds- og sundhedsmæssigt spørgsmål. En sådan hjelm reducerer betydeligt muligheden for hovedskade. Jo bedre hjelmen er, desto mindre sandsynligt er det at skade dig selv under skiløb eller snowboarding.

Sådan vælger du en skihjelm
Sådan vælger du en skihjelm

Instruktioner

Trin 1

En skihjelm er under alle omstændigheder nødvendig, selvom en person først kommer på ski eller snowboards. Der er altid mulighed for fejl, og du skal tage dig af dit helbred på forhånd. Desuden er der altid muligheden for, at en anden kan være synderen for skaden. Mange professionelle kører aldrig uden hjelme.

Der er lukkede og åbne hjelme. Sidstnævnte er billigere med hensyn til omkostninger og er velegnet til både skiløbere og snowboardere. Lukkede hjelme er en ganske dyr fornøjelse designet til professionelle og til at køre på uforberedte sneflader.

Trin 2

Enhver hjelm skal opfylde en bestemt international standard. Hjelmens dimensioner svarer til en bestemt hovedstørrelse, den mindste tilladte længde af dens omkreds er 48 centimeter (svarer til størrelse 6). Beskyttelsen skal sidde tæt på hovedet og bør kun bevæge sig med panden. En dinglende hjelm er helt ubrugelig. Du bør ikke købe modeller, der rører ved nakken.

Trin 3

Ventilation er en anden vigtig parameter. I varmt vejr er det nødvendigt. Med en godt ventileret hjelm sveder hovedet aldrig for en behagelig følelse. Uventilerede hjelme bruges bedst i sne eller koldt vejr.

Trin 4

Rammen spiller en vigtig rolle, siden det er han, der er ansvarlig for produktets styrke. Generelt har gode hjelme polycarbonit i deres sammensætning, hvilket giver en lav vægt og et højt styrkeniveau. Den indvendige del er lavet af dobbeltstyrkepolystyren med en speciel belægning, takket være hvilken hjelmen er tættere på hovedet og har mere beskyttelse.

Anbefalede: