Hvordan Man Vælger En Håndudvidelse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Håndudvidelse
Hvordan Man Vælger En Håndudvidelse

Video: Hvordan Man Vælger En Håndudvidelse

Video: Hvordan Man Vælger En Håndudvidelse
Video: Guide: Sådan vasker du dit tøj 2024, April
Anonim

Håndledsekspanderen er en lille håndtræner. Det giver dig mulighed for at øge styrken af grebet og fremmer også hurtigere gendannelse af hænderne efter skader og forbedrer deres mobilitet og blodcirkulation.

Hvordan man vælger en håndudvidelse
Hvordan man vælger en håndudvidelse

Hvad skal man se efter, når man vælger en håndledsekspander

Når du vælger en håndledsekspander, skal du være opmærksom på dens vigtigste egenskab - stivhed, der udtrykkes i kg. Stivhed henviser til den krævede kraft til at komprimere maskinen fuldt ud. Med denne kompression skal håndtagene eller de to sider af ringen røre hinanden. Hvis stivheden ikke er angivet på instrumentet, er dette sandsynligvis et produkt af lav kvalitet, og der er ingen mening i at købe det.

Når du køber en fjederekspander, skal du huske på, at de mest komfortable modeller har en speciel stivhedsjustering. De er især gode for uerfarne atleter, da de giver dig mulighed for først at indstille den mest tilgængelige figur og derefter kontrollere dine præstationer ved regelmæssigt at hæve linjen.

Et andet kriterium for valg af en håndtræner er dets bekvemmelighed. For eksempel kan en gummiring altid bæres med dig og klemmes ind mellem aktiviteterne, og en tung stålenhed vil være passende til indendørs træning. Køb derfor en håndledsekspander, overvej hvor du har til hensigt at bruge den.

Typer af håndledsekspander

En gummiekspander er en håndtræner, der er en ring eller en lille kugle. Elasticiteten af en sådan simulator varierer fra 20 til 50 kg, så det er mere velegnet til uerfarne atleter.

Expanders-kokoner lavet af metal har en lille stivhed fra 2 til 25 kg. Deres største fordel er, at de, ligesom gummitræner, er praktiske for folk, der lige er begyndt at drive styrkesport.

En anden type håndledsbånd er fjedertræner, der udadtil ligner tang. En sådan simulator består af metal- eller plasthåndtag, der er forbundet med en fjeder. Fjederudvidelsens stivhed kan variere fra 20 til 40 kg, de bruges til opvarmning og til fuld træning.

En anden mulighed er enheder, der udelukkende er lavet af stål. Deres stivhedsniveau kan nå 160 kg, de bruges normalt af professionelle bodybuildere.

Den næste kategori af håndtrenere er gyroskopiske modeller, som normalt er små i størrelse og har form som en kugle, der kan pakkes fast i din håndflade og holdes med fingrene. Kroppen af en sådan ekspander er lavet af gennemsigtig plast, indeni er en gyroskopanordning. Ved at dreje en sådan simulator i håndfladerne kan du træne hånd, fingre, håndled, skuldre, underarme og biceps med triceps.

Anbefalede: