Hvad Er Et Gymnastikhjul Til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Et Gymnastikhjul Til?
Hvad Er Et Gymnastikhjul Til?

Video: Hvad Er Et Gymnastikhjul Til?

Video: Hvad Er Et Gymnastikhjul Til?
Video: Rhönrad i Fördehalle 2024, Kan
Anonim

Gymnastikhjulet er en praktisk, kompakt og effektiv træner, der giver dig mulighed for at øge belastningen på dine arme, abs og andre dele af kroppen under træning. Ofte omtalt som en abdominal rulle, det kan også bruges til at pumpe andre muskelgrupper, hvis det ønskes. Dette sportsudstyr er fantastisk til træning i hjemmet, da det ikke tager meget plads.

Hvad er et gymnastikhjul til?
Hvad er et gymnastikhjul til?

Instruktioner

Trin 1

Gymnastikhjulet er et lille, stabilt, bredt hjul med komfortable håndtag på begge sider. Hjulets diameter kan være forskellig, men i gennemsnit overstiger den ikke længden af en menneskelig håndflade - det er med en rulle af denne størrelse, at det er mest bekvemt at arbejde, desuden tager det ikke meget plads.

Trin 2

Træningsrullen er designet til at arbejde på dine mavemuskler, bryst, arme, ryg og andre muskler. Dette projektil er ikke egnet til begyndere og fysisk svage mennesker, det skal bruges efter flere måneders sport: det giver dig mulighed for at erstatte øvelser, der allerede er blevet ret lette og ikke giver gode resultater med mere effektive.

Trin 3

Den mest almindelige gymnastikhjulstræning styrker dine mavemuskler og arme. Der er to muligheder for implementeringen: i det første tilfælde er du nødt til at knæle ned, tage fat i rullehåndtagene og lægge den foran dig. Hold ryggen lige og start langsomt med at rulle hjulet fremad, indtil din torso er parallel med gulvet, som om du ligger - men du skal ikke røre gulvet med din mave eller bryst. Begyndere kan normalt ikke komme til slutningen, men selv en delvis amplitude-øvelse vil være nyttig. Når du er faldet så lavt som muligt, skal du begynde at rejse dig og trække rullen med dig. Den anden del af øvelsen er endnu sværere - for at løfte, skal du stramme dine mavemuskler og arme, musklerne i brystet og skulderen fungerer også. Flere af disse tilgange erstatter dusinvis af crunches og giver dig mulighed for at træne andre muskelgrupper.

Trin 4

Den anden version af øvelsen er endnu vanskeligere: du skal rulle rullen fra stående stilling uden at bøje knæene. De fleste mennesker kan kun gennemføre det efter et par måneders knætræning.

Trin 5

Skub rullen foran dig, træk vejret ind, og træk vejret, når du kommer tilbage. Du skal trække vejret jævnt og langsomt. I gennemsnit er 10-15 gentagelser nok, afhængigt af vanskeligheden. Hvis du gør 15 sæt let og ikke mærker spændinger i musklerne, skal du skifte til en sværere mulighed fra stående stilling.

Trin 6

Der er mange forskellige øvelser med en rulle: at ligge på ryggen, løfte skinkerne og placere dine fødder på hjulets håndtag, rulle den mod dig og tilbage; liggende på din mave, træk hjulet mod dig, afriv skulderbæltet; sidder på gulvet, flyt rullen til højre og venstre for dig. Gymnastikhjulet giver dig mulighed for at forbedre strækøvelser: sidde på gulvet, tag fat i håndtagene og placere dine fødder ovenpå, rette dine ben ud, du skal prøve at røre knæene med brystet. Dette strækker benmusklerne.

Anbefalede: