Sådan Vælges Vandrestier

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Vandrestier
Sådan Vælges Vandrestier

Video: Sådan Vælges Vandrestier

Video: Sådan Vælges Vandrestier
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, April
Anonim

Lad os sige, at du er heldig nok til at bo ved siden af en udendørs skøjtebane. Eller du vil bare have dine egne indendørs skøjter. Under alle omstændigheder skal du vide, hvordan du vælger de rigtige vandrestier.

Sådan vælges vandrestier
Sådan vælges vandrestier

Instruktioner

Trin 1

Beslut først og fremmest, om du har brug for skøjter til hockey eller kunstskøjteløb. Det hele afhænger af præferencer og mål. Selvfølgelig kan du altid spille hockey og kunstskøjter. Du vil dog gøre en ting oftere, så vælg typen af skøjte til dig selv på forhånd, inden du går i butikken.

Trin 2

Kom til afdelingen for sportsudstyr og gennemse det aktuelle udvalg af skøjter. Hvis du køber disse til kunstskøjteløb, skal du vælge læderstøvler med stålblade, der kun fastgøres til sålen på støvlen. Hockeyvarianten er normalt lavet delvist af stof og hviler på et fiberoptisk bur. De bedste skøjter har også et heliumfyldt interiør, der holder foden fast i betragtning af dens størrelse og funktioner.

Trin 3

Overvej at købe skøjter, der ikke er helt lavet af vinyl. Denne type fodtøj og sportsudstyr vil hurtigt afkøle tæerne. Desuden kan de ikke holde fast i anklen.

Trin 4

Husk, at lammeuldsforede støvler ikke er særlig nyttige. Disse typer skøjter ville være passende til udendørs skøjteløb i svær frost. Undgå fleece, hvis du vil have god kontrol over dine fodbevægelser.

Trin 5

Vær tilfreds med en mindre størrelse. Prøv et par skøjter, der er en størrelse mindre end din sko. Den bedste mulighed er, når benet er fastgjort i skøjterne meget mere stift end i normale sko. Dette giver dig mulighed for at føle isen og komme dig hurtigere op i tilfælde af et fald. Hvis du nogensinde har lejet skøjter med en regelmæssig fodstørrelse, så syntes de dig sandsynligvis lidt større, end du har brug for.

Trin 6

Prøv hvert par, start med den største størrelse, selvom du tror, at din egen størrelse vil fungere fint. På denne måde finder du gradvist det rigtige par skøjter.

Anbefalede: