Sådan Vælger Du En Badmintonbuffet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Badmintonbuffet
Sådan Vælger Du En Badmintonbuffet

Video: Sådan Vælger Du En Badmintonbuffet

Video: Sådan Vælger Du En Badmintonbuffet
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Badminton er det foretrukne spil for millioner. Og badmintonfjorden er utvivlsomt et af de ældste sportsudstyr. Billeder af et boldspil med fjer er fundet på væggene i aztekernes byer og inktempler. Derudover er fjerlåsen det hurtigste sportsudstyr. Dens hastighed kan nå 365 km / t. Det er grunden til, at valget af en fjerlåse skal behandles meget omhyggeligt.

Sådan vælger du en badmintonbuffet
Sådan vælger du en badmintonbuffet

Instruktioner

Trin 1

Fjernsynet er et meget følsomt projektil, og dets egenskaber måles med farmaceutisk præcision. En vægtændring med kun 0,1 gram øger flyveområdet med en halv meter.

Trin 2

Shuttlecocks er af to typer: plast og fjer. Fjer er meget følsomme, de har en højere flyvehastighed og en stejl nedstigningsbane. At lege med fjerbolte kræver en høj håndbevægelseskraft. Derfor er de primært beregnet til professionelle og spillere i høj klasse. Ved alle konkurrencer spilles kun fjerbolte.

Trin 3

Et karakteristisk træk ved fjerbolte er deres skrøbelighed. Under spillet kan professionelle forkæle to eller tre pakker. Ofte for at ændre projektilets hastighedsegenskaber bryder eller bøjer spillerne fjer. Derfor koster det til sidst en anstændig sum penge at lege med disse fjedre.

Trin 4

Vægten af fjerfergen er ca. 5 gram. Sådanne fjedre er lavet af gåsefjer. Der burde være nøjagtigt 16. Hovedet på fjerbollen skal være lavet af kork af høj kvalitet, den er dækket af tyndt naturlæder. Fjer er limet rundt om hovedets omkreds og bundet med tråde. Trådene skal også limes.

Trin 5

Fjeder tips kommer i forskellige former. Afrundede fjer gør shuttle-nedstigningen mere blid og lang flyvning. Dette betyder, at spilleren har en bedre chance for at sende projektilet uden for grænserne. Bukkehaler med skarpe fjerdragt flyver hurtigere, nedstigningsbanen er stejlere.

Trin 6

I nærheden af låget på røret er der tal, der angiver hastigheden på fjerlåsen. Yonex, den største producent af badmintonudstyr, bruger tal fra 1 til 5. Jo højere tallet er, jo hurtigere bliver hastigheden.

Trin 7

Vær ikke overrasket over at se numrene fra 75 til 79 på emballagen. Sådan udpeger andre seriøse producenter hastighed. Dette indeks er simpelthen lig med buksens vægt i engelske korn. Jo tyngre fjederbuen, jo hurtigere flyver den.

Trin 8

Undertiden er vægten angivet på pakken og i metriske enheder fra 4, 74 til 5, 05 gram. Ofte på rør med fjerbolte af høj kvalitet er temperaturforholdene for deres anvendelse angivet. Dette er ikke overraskende, fordi en fjer er et naturligt materiale og vil opføre sig forskelligt ved forskellige temperaturer og fugtighed.

Trin 9

Yonex angiver desuden produktkvalitet i seriens navn. For eksempel har Aerosensa-serien indekser fra 10 til 50 i navnet. Jo højere indekset er, jo højere er kvaliteten af projektilet foran dig.

Trin 10

Sjældent på markedet er der pendellåse, i hvilken serie indekset starter fra 0, for eksempel Aerosensa 05. I denne serie er hovedet lavet af kunstig eller kombineret kork. Og ikke gåsefjer går i fjerdragt, men tsagi-andefjer. Sådanne fjedre har en forholdsvis høj kvalitet, men de er meget billigere, hvilket gør dem velegnede til amatørspil.

Trin 11

Plastbukser er mere velegnede til hobbyister. De har en mere forudsigelig flyvevej, lavere hastighed, og behandlingen af en sådan shuttle kræver ikke nogen væsentlig indsats, når man arbejder med en børste. Husk, håndledsskader er den mest almindelige skade for begyndere.

Trin 12

Plastbukser er dyrere end fjerbukser, men de holder meget længere, så de er billigere som følge heraf. Det vigtigste er ikke at rynke dem i din hånd, mens du spiller, for ikke at deformere nederdelen.

Trin 13

Hastigheden af plastboltene er angivet med båndets farve omkring hovedet. Grøn - langsom, blå - mellemhastighedsknap og rød - hurtig. Låget på pakken skal have samme farve. Yonex producerer også flounces med en lysegrøn stribe - meget langsom. Det er bedre at spille dem for begyndere i de første lektioner, når slagteknikken lige er sat.

Trin 14

Ballerinaer kan være hvide og gule. Det er mere bekvemt at lege med gule fjedre i svagt lys og ved høje hastigheder.

Anbefalede: