Sådan Maler Du Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Maler Du Et Snowboard
Sådan Maler Du Et Snowboard

Video: Sådan Maler Du Et Snowboard

Video: Sådan Maler Du Et Snowboard
Video: Как кататься на сноуборде: руководство для новичков - часть 5 | PSIA-AASI 2024, Kan
Anonim

Snowboardere er glade positive mennesker, så alt deres udstyr er farverigt og lavet i lyse farver. Det er vanskeligt at vælge en farve og et ornament, når man ser et nyt mønster eller en "velsmagende" skygge, vil en entusiastisk snowboarder se dem på sit bord. Du skal have en hel farvepalet på lager og ikke være doven, så dit snowboard konstant gnistrer som nyt.

Sådan maler du et snowboard
Sådan maler du et snowboard

Er det nødvendigt

  • - emery klud;
  • - epoxyharpiks
  • - alkydemalje;
  • - børste.

Instruktioner

Trin 1

Skræl et lag gammel maling af, så der ikke er nogen delaminering og ugyldige bobler. Arbejd med en grov smørklæde, og slib med nul. Undersøg omhyggeligt overfladen på brættet. Hvis du finder grober, dybe ridser og huler, skal du forsegle dem med epoxy. Det kaldes også koldsvejsning og er indeholdt i et rør med to komponenter. For eksempel er der et sådant værktøj i Moment-serien.

Trin 2

Opnå perfekt overfladeglathed. Når alt kommer til alt, vil al ruhed og uregelmæssigheder bremse snowboardet. Tegninger på en sort baggrund ser spektakulære ud; dette står i kontrast til den snehvide sne.

Trin 3

Når du vælger den rigtige maling i butikken, fortæl mig nøjagtigt til hvilket formål du har brug for det. Produktet skal være modstandsdygtigt over for slid og temperaturændringer. Alkyd emalje er velegnet til dit arbejde. Tag en primer på den for bedre at "klæbe" malingen til overfladen af brættet.

Trin 4

Dæk det forberedte snowboard med en primer. Lad det tørre i henhold til instruktionerne, der følger med produktet. Påfør om nødvendigt et andet lag. Nu med en flad pensel skal du dække den grundede overflade med et tyndt lag maling. Laget skal nødvendigvis være tyndt, da dette reducerer sandsynligheden for hulrum og hævelse, hvis det tørres forkert.

Trin 5

Påfør det andet og tredje lag maling på samme måde. Overhold altid det tidsinterval, der er angivet i instruktionerne mellem applikation for at opnå et godt resultat. Det er ikke nødvendigt at anvende lak til efterbehandling. Dette produkt revner normalt fra temperaturændringer, og revnerne nedsætter brætets glidende hastighed.

Trin 6

Påfør en tegning eller et pynt pænt og også i et tyndt lag, så der ikke er bump og maling. Brug en stencil eller din kunstneriske evne, dit bræt afspejler ejerens stemning og kampånd.

Anbefalede: