Hvordan Man Laver En Hockeymaske

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Hockeymaske
Hvordan Man Laver En Hockeymaske

Video: Hvordan Man Laver En Hockeymaske

Video: Hvordan Man Laver En Hockeymaske
Video: Sådan laves det - Sukker 2024, Kan
Anonim

Den allerførste ishockeymaske, der beskyttede en målmands ansigt, blev udviklet … af den kvindelige målmand for Queen's University kvindernes ishockeyhold i Kingston i 1927. Men hvad der blev tilgivet for kvinder, blev betragtet som en svaghed for mænd. Derfor kom masker til målmænd til mænds hockey senere i 1962. Først var de strukturer lavet af hård plastik, de dækkede ansigtet fuldstændigt, skønt de ikke var helt sikre. I 1972 trådte den sovjetiske målmand Vladislav Tretyak ind for isen for første gang iført et maske-gitter. Siden da er hockey beskyttelsesbriller blevet beskyttet af robuste gitre i rustfrit stål.

Hvordan man laver en hockeymaske
Hvordan man laver en hockeymaske

Er det nødvendigt

  • -glasfiber;
  • -Kevlar - slagfast stof, der bruges til produktion af skudsikre veste;
  • -epoxy klæbemiddel;
  • -etonspresse (giver et tryk på 1 ton);
  • -højhastigheds torso
  • -bore;
  • -maling4
  • - grill i rustfrit stål.

Instruktioner

Trin 1

Lav en form af blød plast, der gentager personens ansigt så meget som muligt. Vend den om og fyld den med gips. Lad gipset tørre helt.

Trin 2

Fjern plasten på en solid gipsbase, påfør plasticinen i området med vitale organer, hvor masken ikke skal røre ansigtet. Sørg for, at du får en helt strømlinet form. Påfør fyldstof over formen og sand formen, når den er helt tør.

Trin 3

Spred glasfiberen i flere lag (der anvendes normalt 25 lag), tegn et mønster med hockeymaske på det øverste lag, skær alle lag på én gang i henhold til mønsteret med en cirkulær kniv.

Trin 4

Tag den forberedte maskeform og læg lag af glasfiber på den ene efter den anden og belæg dem forsigtigt med epoxy. Påfør stykker Kevlar på de vitale organer på masken. Efter anbringelse af det sidste lag, krympes og poleres emnet godt for at fjerne fanget luft fra det. Dæk det derefter med lak og et lag lim.

Trin 5

Anbring det våde maskeemne i indersiden af metaltrykformen, dæk formen med den anden udvendige og læg den under en ensfarvet presse. Klem metalformens sider fast med klemmer.

Trin 6

Fjern glasfibermaskerammen fra pressen efter 20 minutter. Hun blev stiv og ujævn. Anbring den bløde skabelon på den færdige maske på den, og træk unødvendige kanter af med et højhastigheds torsionsværktøj.

Trin 7

Skær den nødvendige åbning til ansigtet. Slib kanterne. Bor masken ind med en boremaskine de nødvendige huller til fastgørelse af metalgitteret, huller til ventilation og for at reducere vægten af masken.

Trin 8

Sand overfladen på emnet til efterfølgende maling. Påfør den ønskede maling på masken med en sprøjtepistol eller fra en sprøjtebeholder. Indsæt vinylen efter behov.

Trin 9

Skru risten af rustfrit stål på masken, lim styrofoampuderne og en fugtighedsabsorberende strimmel stof inde i den. Det skal limes med velcro til vask.

Trin 10

Før den elastiske rem fra bagsiden af masken til forsiden af masken. Masken er nu klar til at spille.

Anbefalede: