Sådan Strækker Du Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strækker Du Skøjter
Sådan Strækker Du Skøjter

Video: Sådan Strækker Du Skøjter

Video: Sådan Strækker Du Skøjter
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, Kan
Anonim

Forestil dig: du går til en sportsbutik, til vintersportafdelingen, prøver skøjter - alt ser ud til at være fint. Du køber skøjter og går væk med glæde. Vi gik til skøjtebanen - benene gjorde ondt. Det viser sig, at du har glemt at fastgøre dine skøjter, når du måler, og nu er de stramme. Bare rolig, der er flere måder at strække dine skøjter på.

Sådan strækker du skøjter
Sådan strækker du skøjter

Instruktioner

Trin 1

Våd indersiden af dine skøjter med varmt vand, tag dem på og kør eller gå rundt i dem derhjemme. I stedet for varmt vand kan du også bruge alkohol, cologne eller vodka.

Trin 2

En anden måde er at gnide indersiden af skøjterne med vaselin. Spred det på, vent indtil det er absorberet - dette blødgør materialet på skøjterne og lader det strække sig lettere. Sammen med denne metode vil præ-æltning af skøjteløbets materiale også hjælpe meget. Tryk let på dem med en hammer.

Trin 3

For almindelige sko er der specielle skum til at strække skoene og øge deres størrelse. De kan også hjælpe med skøjter. Skum dine skøjter og brug dem et stykke tid. Du kan endda tage en tur - skummets effekt kommer ret hurtigt, og du bliver ikke så smertefuld.

Trin 4

Og en anden metode, der skal anvendes i tilfælde af, at du ikke har opnået positive resultater fra nogen af ovenstående metoder, er en reparation af sko. De har metalpuder i forskellige størrelser for at strække skoen. Og nogle tjenester har endda en særlig strækningsenhed. Tag dine skøjter til en skoservice - dette er den bedste måde at holde tingene enklere uden at få dine skøjter våde eller ubehagelige, når du bruger dem. Men dette vil naturligvis koste dig nogle penge. Men beløbet er normalt ikke særlig vigtigt.

Anbefalede: