Sådan Træner Du På En Stepper

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På En Stepper
Sådan Træner Du På En Stepper

Video: Sådan Træner Du På En Stepper

Video: Sådan Træner Du På En Stepper
Video: 15 Minute Full Body Mini Stepper with Bands Workout 2024, April
Anonim

En stepper er en lille simulator, der tilhører gruppen af kardiovaskulært udstyr. Klasser på det minder om at gå op ad trappen - derfor fik det sit navn. Det fungerer godt alle muskler i ben, balder og lår, det vil sige de steder, som kvinder kalder problematiske, hvilket gør dem smukke og slanke.

Sådan træner du på en stepper
Sådan træner du på en stepper

Instruktioner

Trin 1

Før du træner på stepperen, anbefales det at lave lidt opvarmning eller strækning for at forberede musklerne til belastningen. Du kan også bruge selve simulatoren som en opvarmning: start træningen i et jævnt og langsomt tempo, og øg tempoet efter et par minutter. Du bør ikke overbelaste dig selv fra de første lektioner - 10-15 minutters træning er nok.

Trin 2

Når du træner på en stepper, skal du overholde kroppens korrekte position. Hvis maskinen ikke er udstyret med håndtag, vil balance være sværere at vedligeholde. På en stepper med håndtag, prøv ikke at læne dig på dem. Kropsvægten skal være helt på benene. For at komme i den rigtige position skal du stå lige op og læne dig lidt fremad. Bøj ikke ryggen kraftigt, luk ikke knæene tæt. På en maskine med håndtag må du ikke stramme eller læne dig ned på håndtagene.

Trin 3

Hold styr på det korrekte bevægelsestempo. For højt tempo vil kun føre til hurtig træthed; du vil ikke være i stand til at tabe sig hurtigt på grund af et højt tempo. Sørg for, at dine fødder er fuldt understøttet på pedalerne. Hvis foden er på kanten af platformen, vil der blive skabt yderligere belastning på leddene, og dette er uønsket.

Trin 4

I begyndelsen af træningen skal trin for trin være lavt med en gradvis stigning i trinfrekvensen. Teknikken med at skifte afslappet gang med dybe trin giver fremragende resultater. Eller skiftevis hurtige og langsomme trin. Den første uge bør ikke være mere end 15 minutter om dagen. Derefter skal du øge varigheden af din træning gradvist med 5-10 minutter hver uge, indtil du når 40-60 minutter.

Trin 5

Husk, at musklerne vil vænne sig til belastningen efter et stykke tid, og effekten af at træne på stepperen vil falde. I dette tilfælde skal du prøve at skifte træning på stepperen med træning på andre simulatorer med andre øvelser. Når du er færdig med din træning, skal du også lave nogle strækøvelser. Dette er nødvendigt, så musklerne ikke vokser i størrelse.

Trin 6

For at diversificere dine aktiviteter skal du vippe, dreje, armøvelser mens du træder. Vigtigst er det, at du ikke mister din balance. Prøv at gå i en halv squat-position eller hold små håndvægte for at øge belastningen. Mange stepper-modeller er udstyret med et variabelt pedalbelastningskontrolsystem.

Trin 7

Som med andre træningsprogrammer skal du ikke bruge stepperen straks efter at have spist - vent mindst en time. Undgå også at tage medicin før du træner. Træn ikke om aftenen inden du går i seng - det er sandsynligt, at du ikke vil være i stand til at falde i søvn tidligere end 2 timer efter træning.

Anbefalede: