Hvordan Man Trækker Ketcher

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Trækker Ketcher
Hvordan Man Trækker Ketcher

Video: Hvordan Man Trækker Ketcher

Video: Hvordan Man Trækker Ketcher
Video: How to draw Tennis Racket step by step 2024, Kan
Anonim

Når man spiller badminton, beskadiger børn ofte deres ketsjere. Strengene lider mest - de går i stykker eller hænger ned, fjorden begynder at sidde fast mellem dem. I sådanne tilfælde ændres strengene oftest fuldstændigt, men hvis deres integritet ikke er i tvivl, er det fornuftigt blot at stramme dem igen.

Sådan trækkes ketcher
Sådan trækkes ketcher

Instruktioner

Trin 1

Frigør ketsjeren fra strengene, der skal udskiftes, og tør den af med en fugtig klud fra snavs og støv, inspicer akslen og fælgen. Hvis der er beskadiget cambric, skal du udskifte dem med nye. Til udskiftning skal du bruge produkter fra udenlandske virksomheder som Yonex, Ashaway, Fukuda, Babolat osv. For en ketcher har du brug for ti meter streng. Hold ketsjeren i dine hænder for at begynde at væve. Mål 3,5 m nylon og træk gennem det allerførste hul, før derefter toppen af hovedbåndet gennem de midterste huller, og træk gennem det første hul, men fra den modsatte side af skaftet.

Trin 2

Stræk 11 langsgående strenge med dette resterende stykke. Pass den sidste fra centrum ind i det 12. hul og sikr, og pass derefter gennem 9. og 8.. Træk 11 langsgående strenge symmetrisk på den anden side af fælgen fra resten af snoren. Når du passerer det ind i det 10. hul, skal du begynde at trække i de tværgående, men flette dem sammen med de langsgående. De tværgående og langsgående strenge strækkes let og installeres derefter på maskinen.

Trin 3

Strække. Placer ketsjeren på maskinens arbejdsflade, flyt midterstopperne, så de berører de indvendige overflader ved ketsjerkanten. Tryk racketen fast med 6 klemmer. Flyt den resterende ende af strengen med en syl helt til midten af fælgen, og lav 2 løkker på hver side af stangen.

Trin 4

Fastgør midterstrengen i bunden med den nederste klemme, og træk i den anden resterende midterstreng, og fastgør den med den nederste klemme. Træk i strengene, som du ønsker, men tag højde for ketsjernes tilstand og kvalitet - du kan strække dig fra 9 til 12 kg. Husk, at den tværgående kraft skal være større end den for de langsgående med 0,5-1,0 kg.

Trin 5

Stræk de langsgående strenge til højre og venstre for ketcheraksen i rækkefølge, nå de ekstreme 11 strenge, før derefter den frie ende nedenfra gennem det 9. hul og flet den sammen med de tværgående strenge, derefter med kraft og træk. Før denne ende af snoren ind i det 8. hul, binde en cirkulær knude på tværsnoren med en dobbelt knude og bid af den overskydende del med en sideskærer.

Trin 6

Stræk tværstængerne. Start fra den 10. fra bunden til den 11. fra toppen, og træk derefter op til de 7. strenge og de fire tilbageværende tværstrenge, men flet dem sammen med de langsgående. Ved sidstnævnte skal du trække enden ind i det 6. hul og binde den rundt om den langsgående streng med en dobbelt knude. Bid resten af med en sideskærer. Frigør ketsjeren og fjern den fra bænken.

Anbefalede: