Sådan Træner Du Spark

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Spark
Sådan Træner Du Spark

Video: Sådan Træner Du Spark

Video: Sådan Træner Du Spark
Video: The Day Kasper Schmeichel Made His Father Peter Schmeichel Proud 2024, Kan
Anonim

Indstillingen af grundlæggende teknikker inden for kampsport er nøglen til naturlige bevægelser i en reel kamp. Du har ikke brug for dyrt udstyr til at øve dine spark. Det tager kun dit ønske og viljestyrke.

Sådan træner du spark
Sådan træner du spark

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at øve sig hjemme i specielle sko eller i gamle, slidte sko. Når du træner spark, kan du bruge det sædvanlige sportsudstyr eller klare dig med improviserede materialer og genstande. Så i stedet for "pære"? du kan bruge en almindelig plastikpose fyldt med klude, og en stol vil tjene som en hindring, der hjælper dig med at øve nøjagtigheden af slaget.

Trin 2

En tom pose kan bruges til at øve vanskelige hits. Kast emballagen i luften, og forhindre den i at falde ved hjælp af forskellige slag, banke den af, men så den ikke berører jorden. Så forresten kan du finde ud af teknikkerne til at slå ikke kun med dine fødder, men også med dine hænder.

Trin 3

Placer en almindelig stol midt i træningsrummet og øv dine slag, og glem ikke at: - sparket skal starte med at hæve knæet;

- efter at have slået, må du ikke sætte foden skarpt på jorden;

- efter at have slået, skal du først bøje dit ben lidt ved knæet og først derefter sænke det.

Trin 4

Lav de samme øvelser ved vægbjælkerne. Derudover vil klasser ved "vægbjælkerne" danne dig og en yderligere færdighed - evnen til at variere niveauet for strejker. Udfør flere hits i rummet mellem de forskellige bjælker i dette projektil med forskellige hastigheder. Hvis dette stadig er svært for dig, skal du først udføre denne øvelse i slowmotion og derefter gradvist øge udførelseshastigheden. Strejkehøjden kan også øges gradvist afhængigt af dit træningsniveau.

Trin 5

Runde strejker kan også praktiseres nær den svenske mur. Stå lidt til siden af væggen og på samme måde fra niveau til niveau? praksis teknikken med cirkulære strejker, inklusive den laveste.

Trin 6

Undgå mulige træningsfejl. Husk: - for ikke at miste balance, skal du altid bøje støttebenet lidt ved knæet;

- du bør ikke overføre kropsvægt til hælen

- det er nødvendigt at holde øje med dine hænder: de skal ikke være inaktive;

- det er muligt at skifte øvelser til træning af strejker kun med hastighedsøvelser og ikke med styrkeøvelser.

Anbefalede: