Samling Af Et Cykelhjul Og Forældelse Af Figur Otte

Indholdsfortegnelse:

Samling Af Et Cykelhjul Og Forældelse Af Figur Otte
Samling Af Et Cykelhjul Og Forældelse Af Figur Otte

Video: Samling Af Et Cykelhjul Og Forældelse Af Figur Otte

Video: Samling Af Et Cykelhjul Og Forældelse Af Figur Otte
Video: SCO - Samling af cykel med udvendig gear [Hjælpevideo] 2024, Kan
Anonim

Evnen til selv at samle hjulet og rette tallet otte er en nyttig færdighed, der ikke kun sparer dig meget ved vedligeholdelse af cykler, men også giver dig tillid til kvaliteten af det udførte arbejde. Ved første øjekast ser det ud til, at det næsten er umuligt at samle et hjul på egen hånd, men i virkeligheden er dette slet ikke tilfældet. Samlingsteknikken er meget enkel, og det er nok at forstå dens grundlæggende betydning.

hjulmontering
hjulmontering

Er det nødvendigt

  • - ny kant
  • - ny bøsning
  • - nøgle til egernipler
  • - tænger;
  • - Slids skruetrækker
  • - strikkepinde;
  • - en maskine til samling af et hjul eller bare en fri gaffel.

Instruktioner

Trin 1

Tag et cykelnav, og vælg en fælg, der matcher antallet af huller i navflangen.

Billede
Billede

Trin 2

Køb et sæt strikkepinde med en lille margen. Egernes størrelse skal vælges ved hjælp af en speciel hjulberegner. Dette program kan findes frit på Internettet. Hvis din oplevelse giver dig mulighed for at bestemme den krævede størrelse af strikkepindene efter øjet, så kan du gøre det selv. Du kan vælge modifikationen af egerne vilkårligt.

Billede
Billede

Trin 3

Gå gennem hullerne på en af egernavflangerne gennem et hul. Med denne handling begynder vi at samle hjulet. Fastgør de modsatte ender af egerne i hullerne på kanten. Stram ikke nippelmøtrikkerne ordentligt, bare stram dem. Vælg det første hul på fælgen, hvor du vil placere ejen tilfældigt. Anbring de næste strikkepinde på basis af princippet gennem tre huller i det fjerde.

Billede
Billede

Trin 4

Nu, i de resterende huller (gennem henholdsvis en) af bøsningerne på denne flange, skal egerne være gevindskåret med hovedene i den modsatte retning (i forhold til de allerede placerede eger). Egerens bagside skal placeres i fælgen, og møtrikkerne skal også skrues omhyggeligt fast. Den første eger placeres i det tiende hul, ni fra egerne placeret i trin 3. Brug derefter det samme princip. Anbring nåle i det fjerde hul hver tredje. Bemærk, at strikkepindene skal flettes sammen tre gange. Startende fra navflangen passer eiken under den modsatte eger, så falder den også under den anden eger og aflytter derfor den tredje eger ovenfra.

Trin 5

Drej derefter hjulet om. Lad os samle den modsatte flange på samme måde som i trin 3 og 4. Anbring den første strikkepind tilfældigt. Det er optimalt at vælge de co-directional huller i de modsatte flanger og placere egerne side om side. Brug princippet om, at hvert hul skal "trække kanten" i modsat retning.

Trin 6

Nu skal du rette tallet otte på hjulet og eliminere slag. Drej hjulet i en ramme med en markør eller en speciel maskine. På de punkter, hvor du ser en afvigelse fra den ensartede position, skal du løsne strikkepinden eller stramme den.

Billede
Billede

Trin 7

Hvis hjulet stikker ud mod markøren, skal egeren ved siden af dette område strammes. Hvis tværtimod, så skulle ekkerne løsnes. Husk at holde spændingen på alle eger jævnt og ikke løsne / stramme kun en eger. Radial runout elimineres på samme måde som denne metode.

Anbefalede: