Piger Og Gymnastiksalen: Nedrivning Af Populære Myter

Piger Og Gymnastiksalen: Nedrivning Af Populære Myter
Piger Og Gymnastiksalen: Nedrivning Af Populære Myter

Video: Piger Og Gymnastiksalen: Nedrivning Af Populære Myter

Video: Piger Og Gymnastiksalen: Nedrivning Af Populære Myter
Video: Fantasi og myter 2024, Kan
Anonim

Med begyndelsen af foråret overvejer et stigende antal piger at bringe deres figur i orden så hurtigt som muligt efter vinterperioden. Nogen går på diæt, nogen træner hjemme, nogen foretrækker et motionscenter.

Piger og gymnastiksalen: nedrivning af populære myter
Piger og gymnastiksalen: nedrivning af populære myter

Gymnastiksalen er en stor hjælper i dannelsen af en smuk, harmonisk og fit figur, der giver det en lettelse og trækker muskler. Imidlertid er mange kvinder bange for at træne på simulatorer og tænker, at de som et resultat vil få en oppustet, massiv krop af en bodybuilder.

For at forhindre dette i at ske er det nødvendigt at fjerne de mest populære og velkendte myter. Den vigtigste af disse er, at modstandstræning fremmer hurtig muskelvækst. Det er vigtigt at huske her, at alvorlig muskelvækst opnås ved brud på muskelfibre og væksten af nye, det vil sige på grund af mikrotraumer i muskelvæv. Dette kan kun opnås ved at arbejde med en meget stor vægt - ca. 100 kg. Hvis en pige kommer til gymnastiksalen med det formål at sætte sin figur i orden, vil hun gennemføre klasser med lav eller medium vægt. Derfor truer de pumpede muskler i ben eller ryg ikke hende.

For hurtig og effektiv muskelvækst er det desuden nødvendigt at følge en afbalanceret proteindiæt samt brug af specielle fødevarer beregnet til sportsernæring - protein shakes osv. Med korrekt sund ernæring og regelmæssig motion kan du kun lidt opbygge muskler, men ikke øge dem i volumen.

Et vigtigt punkt er overholdelse af drikkeordningen under træning. Derfor bør piger, der beslutter at begynde at besøge gymnastiksalen, ikke forsømme at drikke under træning for at undgå dehydrering og for tidlig træthed. Almindeligt drikkevand er bedst egnet til disse formål.

Træningsregimen er også vigtig. Du bør ikke træne hver dag, musklerne har brug for tid til at komme sig og hvile. Det er bedst at skifte klasser for forskellige muskelgrupper på forskellige dage. For eksempel fokuserer den ene dag på musklerne i ben og mavemuskler, den anden - arme og ryg.

Med en kompetent tilgang til træning og overholdelse af en diæt hjælper gymnastiksalen enhver kvinde med at finde en feminin, tonet og smuk figur.

Anbefalede: