Sådan Vælges En Bøjle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Bøjle
Sådan Vælges En Bøjle

Video: Sådan Vælges En Bøjle

Video: Sådan Vælges En Bøjle
Video: Tandbørstning med fast bøjle 2024, Kan
Anonim

Mange kvinder vælger en bøjle som et redskab til at bringe deres egen figur tættere på idealet. Og det er ikke overraskende, for sammenlignet med andre sportssimulatorer kan bøjlen bruges næsten hvor som helst og når som helst, den tager ikke meget plads under opbevaring, og brugen af den har næsten ingen kontraindikationer. Derudover har en korrekt valgt ramme en gavnlig virkning ikke kun på figurens kurver, men også på fordøjelsen, det vestibulære apparat og også en persons kardiovaskulære system.

Sådan vælges en bøjle
Sådan vælges en bøjle

Hvad er bøjlerne?

Moderne butikker af sportsartikler tilbyder et stort udvalg af en bred vifte af bøjler at vælge imellem, som adskiller sig fra hinanden ikke kun i deres eksterne parametre, men også i deres indvirkning på problemområder.

Et almindeligt pandebånd lavet af jern eller polyethylen er en ægte klassiker. Effektiviteten af denne simulator er meget lavere end dens mere avancerede kolleger, men både avancerede atleter og almindelige kvinder, der endelig har besluttet at begynde at rette deres egen figur, kan købe og bruge den.

Producenter af sammenklappelige bøjler udstyrer ofte deres kreationer med alle slags ekstra vægtningsudstyr.

Den sammenklappelige bøjle er en vægttabssimulator, der består af flere elementer, der forbinder hinanden. Dens største fordel er dens maksimale kompakthed, og dens ulempe er hyppig beskadigelse af rammen ved sektionernes samlinger.

En god simulator til modellering af en figur er en slankende massagebøjle, hvis indvendige side er udstyret med alle slags massagedele i form af kugler, pigge og ribbet indsatser. Disse yderligere elementer ælter mavearealet godt, masserer lårområdet perfekt, øger hudtonen, forbedrer blodcirkulationen markant og bidrager også til, at cellulite forsvinder.

Brug af en massagebøjle bidrager ikke kun til forbrænding af ekstra kalorier, men har også en meget gavnlig virkning på de indre organers funktion, især fordøjelsesorganerne.

Den fleksible bøjle kan både fungere som en vægttabssimulator og spille rollen som et værktøj til at udføre alle slags øvelser for at styrke forskellige muskler i kroppen. Vægten af et sådant sportsinstrument er normalt 2 til 3 kg.

En meget original opfindelse er rammen med en kalorieberegner, hvis design er udstyret med en lille tæller, der viser information om antallet af drejninger og kalorierne brugt på dem.

Valg af bøjle: tip og tricks

Vælg rammenes vægt i overensstemmelse med din egen kropssammensætning og din fysiske kondition. Så for et barn er det bedre at vælge en simulator, hvis vægt ikke overstiger et kilo. For dem der lige er begyndt at lære et så interessant sportsinstrument som en bøjle, er modeller, der vejer 1-1,5 kg bedst egnet. Hvis du har fremragende fysisk kondition og allerede har erfaring med lette bøjler, er du velkommen til at vælge en simulator, der vejer fra 1,5 til 2 kg. Tunge bøjler, der vejer fra 2 til 3 kg, kan købes sikkert af mænd og kvinder, der regelmæssigt går i sport og har erfaring med træning med tunge massagebøjler.

Når du vælger en bøjle, er det mål, du forfølger, når du køber denne sportstræner, af stor betydning. Hvis du bare vil styrke dine mavemuskler, skal du foretrække en let metal- eller plastbøjle uden yderligere vedhæftede filer. Hvis dit mål er at slippe af med ekstra centimeter i taljen og gøre huden i maven mere elastisk, skal du vælge en vægtet eller massagebøjle.

Anbefalede: