Hvad Er Et Elektromagnetisk Kredsløbsspor

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Et Elektromagnetisk Kredsløbsspor
Hvad Er Et Elektromagnetisk Kredsløbsspor

Video: Hvad Er Et Elektromagnetisk Kredsløbsspor

Video: Hvad Er Et Elektromagnetisk Kredsløbsspor
Video: Eksamensoplæg, bølger generelt, elektromagnetisk stråling og gitterligningen. 2024, April
Anonim

Orbitrek er en multifunktionel træner, der kombinerer en lang række belastninger. På grund af den usædvanlige bane af benene kaldes orbitreck også en elliptisk træner.

Hvad er et elektromagnetisk kredsløbsspor
Hvad er et elektromagnetisk kredsløbsspor

Hvad en orbitrek kan gøre

Orbitrek betragtes som den sikreste og mest alsidige træningsmaskine. Bevægelse langs en elliptisk bane belaster ikke leddene, så simulatoren kan bruges til rehabilitering efter skader. På banesporet kan du simulere løb og gå, ligesom på et løbebånd. Ved at bevæge sig i en ellipsoid bane, er musklerne engageret som på en motionscykel. I løbet af træningen på banebanen kan du aktivt arbejde med din overkrop og arme, som på en romaskine.

Typer af banespor

Orbitracks er opdelt efter typen af drev. Et mekanisk kredsløbsspor bruger et bælte trukket over et svinghjul for at skabe en belastning. Belastningen justeres ved hjælp af et specielt håndtag.

I et magnetisk banespor skabes belastningen ved hjælp af magneter på simulatorens svinghjul. Belastningsgraden kan justeres manuelt eller ved hjælp af et specielt servodrev, der bevæger magneten.

Elektromagnetiske orbitracks fungerer også med magneter, men de har brug for en energikilde. Lastniveauet i enheden justeres automatisk.

Aeromagnetiske bane-spor drevet af en generator vinder popularitet.

Elektromagnetisk bane spor

Elliptiske trænere adskiller sig i pris, kvalitet og design afhængigt af producenten. Det amerikanske firma PRECOR producerer baner af høj kvalitet og god sikkerhedsmargen. Europæiske producenter af elliptiske undervisere er ikke ringere end amerikanske virksomheder med hensyn til kvalitet og praktisk design af banespor. Orbitrecks af kinesisk og taiwansk produktion er kendetegnet ved et behageligt forhold mellem kvalitet og pris.

Elektromagnetisk modstand orbitreck er den mest funktionelle af alle elliptiske undervisere. Det elektromagnetiske drev gør det muligt for løbebåndet at køre jævnt og stille. Brugeren behøver ikke gøre en ekstra indsats for at træde i pedalerne. Tilstedeværelsen af en computer giver dig mulighed for at træne i henhold til forskellige programmer og endda oprette dit eget træningsprogram.

Den indbyggede computer gør træning på banesporet så effektiv og interessant som muligt. Kontrolpanelet viser data - bevægelseshastighed, træningsniveau, forbrændte kalorier, tilbagelagt afstand, tid og puls. Pulsmåling udføres ved hjælp af sensorer placeret på simulatorens håndtag.

Belastningsniveauet ændres ved at trykke på en knap på kontrolpanelet. På samme måde kan du ændre træningsprogrammet eller foretage ændringer i det. Træningsprogrammer er rettet mod at udvikle styrke, udholdenhed og brænde overvægt. Erfarne atleter kan oprette deres egne personlige træningsprogrammer.

Producenter begyndte at udstyre elektromagnetiske banespor med et indbygget lydsystem, som giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik under træning.

Orbitracks er nemme at betjene, da de er udstyret med hjul til nem transport. Efter design kan simulatorerne være solide og foldbare. Det elektromagnetiske kredsløbsspor har et minimum antal bevægelige dele, derfor betragtes det som holdbart og pålideligt. Simulatorer i denne klasse er praktiske at bruge derhjemme og i fitnesscentre.

Anbefalede: