Sådan Vælger Du Et Løbebånd I En Lejlighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Løbebånd I En Lejlighed
Sådan Vælger Du Et Løbebånd I En Lejlighed

Video: Sådan Vælger Du Et Løbebånd I En Lejlighed

Video: Sådan Vælger Du Et Løbebånd I En Lejlighed
Video: How to Choose a Treadmill for Home Use: 5 Guidelines & 21 Issues 2024, Kan
Anonim

Løbebåndet er en populær cardio-træner, der ikke kun kan bruges i sportsklubber, men også derhjemme, da der er specielle modeller til hjemmeforhold. En løbebånd til en lejlighed skal være kompakt, relativt stille, økonomisk i pris.

Sådan vælger du et løbebånd i en lejlighed
Sådan vælger du et løbebånd i en lejlighed

Instruktioner

Trin 1

Før du køber en løbebånd til en lejlighed, skal du tænke nøje over dine mål og muligheder. Indstil først et omtrentligt prispunkt - løbebånd kan koste fra fem til hundrede tusind rubler, afhængigt af kvaliteten, den anvendte teknologi og funktionssættet. For det andet skal du overveje, hvilke krav du har til simulatoren: skal den være i stand til at tælle kalorier og vise procentdelen af kropsfedt, hvis den har et sæt forskellige programmer, hvilken slags størrelser der passer dig.

Trin 2

Beslut hvilken type løbebånd. Der er mekaniske undervisere, der arbejder på brugerens indsats. Dette er det enkleste design, der ikke kræver elektricitet til sit arbejde. Men en sådan simulator er også billig, selvom den har en række ulemper. Først og fremmest er dette manglende evne til at bruge forskellige programmer. En mekanisk løbebånd begrænser brugerens muligheder og er ikke egnet til seriøs sport.

Trin 3

Elektriske løbebånd er dyrere, de har en elektrisk motor, de kan justere hældningsniveauet for at køre på en hældning, oprette forskellige programmer for at gøre din træning mere varieret og effektiv. Lærredets bevægelse i dem er glattere, og sæt af funktioner er meget bredt. Når du fokuserer på elektriske løbebånd, skal du studere motoregenskaberne, da dette er hoveddelen af sådanne løbebånd. Motoren skal have en kontinuerlig effekt på 1 til 3 hestekræfter.

Trin 4

Den mest slidte del af løbebåndet er dækket under gangbæltet. Den er lavet af specielle syntetiske materialer eller træ. Spørg om tykkelsen på dækket - jo tykkere det er, jo mere pålideligt er det. Find ud af, i hvilke modeller det er imprægneret med fedt eller voks for at forlænge dets levetid.

Trin 5

Vælg spor med to-lags lærred, de er af højere kvalitet og holder længere end enkelt-lags. Vær opmærksom på båndets bredde, den kan være fra 40 til 150 cm. I dette tilfælde skal du blive styret af din smag - vurder, hvor behageligt det er for dig at løbe i en given bredde. Sporets længde er også en vigtig indikator, det afhænger af højden. Høje mennesker skal tage bredere skridt, og et kort bånd fungerer ikke for dem. Men overvej også det faktum, at løbebåndet optager plads i din lejlighed - sørg for, at den passer i det område, du vælger. Der er foldestier, de er meget praktiske at bruge i lejligheden.

Trin 6

Hvis du har ledproblemer, skal du vælge en polstret løbebånd, der reducerer stress på dine skind og knæ. Men for brugere med godt helbred vil det ikke være overflødigt at købe en sådan simulator, det vil redde dem fra mulige problemer med leddene i fremtiden. Vær også opmærksom på, hvor støjende sporet er.

Anbefalede: