Sådan Pumpes Din Overkrop Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Overkrop Op
Sådan Pumpes Din Overkrop Op

Video: Sådan Pumpes Din Overkrop Op

Video: Sådan Pumpes Din Overkrop Op
Video: Подача змеи 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder på kroppen i gymnastiksalen, må du ikke glemme, at kroppen skal udvikles harmonisk. Du bør ikke udføre forbedrede sæt øvelser rettet mod en muskelgruppe og på samme tid helt glemme andre. For at pumpe overkroppen op, skal du følge netop dette råd.

Sådan pumpes din overkrop op
Sådan pumpes din overkrop op

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

På den første dag i din træningsuge skal du lave øvelser for at opbygge din ryg og skuldre. For at arbejde på bagsiden skal du gøre den øverste og nedre række med så mange reps som muligt i hvert sæt, men ikke mere end tyve. Dette vil skabe størstedelen af din ryg. For at udarbejde trapezformen skal du bruge den smalle grebstanghøjde i stående stilling til kravebenets niveau. For at træne dine skuldre skal du bruge en håndvægt, der er indstillet til siderne og foran dig, såvel som en vægtstangspresse bagfra, sidder på en bænk og en håndvægtspresse i samme position.

Trin 2

Gennemfør din anden træningsdag med dine bryst- og triceps muskler. Triceps vil blive brugt nok under arbejdet med brystmusklerne til at blive opvarmet og lidt træt, så det vil være nok bare til at afslutte det til fuldstændig fiasko. For at arbejde med brystmusklerne skal du bruge et bredt grebstangpresse og en håndvægsspredning på henholdsvis en lige og skrå bænk. Til triceps-arbejde skal du bruge en E-Z vægtstangsforlængelse bag hovedet på en lige bænk samt en håndvægtforlængelse bag hovedet.

Trin 3

Brug en separat dag til at træne dine biceps og underarme.

Til biceps-arbejde skal du bruge håndvægt- og vægtstangslifte, både lige og EZ-vægtstænger. Det anbefales at bruge en håndledsstøtte for at undgå snyd. Afslut din bicep-træning ved at træne hver arm separat. Arbejd derefter underarmene ved at rulle håndvægte eller barbell fra afslappede fingre ind i en knytnæve, indtil fingrene svigter helt. Brug side- og lige crunches, crunches og sidebøjninger. Arbejd din rectus og laterale mavemuskler for at fastgøre dine mavemuskler.

Anbefalede: