Sådan Taber Du Dig På Træningsmaskiner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig På Træningsmaskiner
Sådan Taber Du Dig På Træningsmaskiner

Video: Sådan Taber Du Dig På Træningsmaskiner

Video: Sådan Taber Du Dig På Træningsmaskiner
Video: SÅDAN TABER DU DIG NEMMEST! - Vlog #28 2024, Kan
Anonim

Der er to typer udstyr: cardio-udstyr og styrkeudstyr. Begge er gode til at tabe sig. Den eneste forskel er, at kardiovaskulært udstyr bruges til generelt vægttab, styrkeudstyr bruges til at forbrænde fedt i visse områder af kroppen. Ved at kombinere klasser på begge typer simulatorer opnår du succes meget hurtigere.

Brug vægten til at bruge hele spektret af simulatorer
Brug vægten til at bruge hele spektret af simulatorer

Instruktioner

Trin 1

Til konditionstræning skal du vælge løbebånd, elliptisk træner, stationær cykel og / eller stepper. Opret træningsprogrammer i mindst 30 minutter, og øg denne tid gradvist til 45 minutter. Overvåg din puls under træning. Det fremhæves på computerskærmen, som er udstyret med alt moderne kardiovaskulært udstyr. Pulsen skal være 60-70% af det maksimale. Beregn det maksimale ved hjælp af formlen: træk din alder fra 220.

Trin 2

Brug ikke den samme maskine, hvis det er muligt. Kombiner dem ikke kun fra træning til træning, men også inden for samme session. Udskift maskinen hvert 10-15 minut. Så under en træning vil du omgå 3-4 forskellige simulatorer. For mere effektiv fedtforbrænding skal du ændre belastningens intensitet: træne i 2-3 minutter i et hurtigt tempo, 2-3 minutter i gennemsnit. For virkelig at tabe dig på kardiovaskulært udstyr skal du gå på lektioner 3-5 gange om ugen.

Trin 3

Brug den brede vifte af stationer, der er tilgængelige i fitnesscentret, til styrketræning. Vær meget opmærksom på de simulatorer, der arbejder musklerne i de mest problematiske områder. Indstil vægten på stationerne til et minimum, men sådan at du kan gennemføre 20-30 gentagelser i tilgangen. Intervallet mellem tilgange er det mindste, fra 60 til 15 sekunder, afhængigt af kroppens generelle kondition. Antallet af tilgange er fra 4 til 6. En uge skal du ikke foretage mere end 3 træningsprogrammer, så mellem sessionerne for at arrangere musklerne en hviledag. Gå ned i vægt med kardiovaskulært udstyr på din hviledag, hvis du ønsker det.

Trin 4

Vær ikke bange for, at din figur og muskler bliver maskuline, når du træner på styrke maskiner. Den foreslåede træningsplan er designet til effektivt at forbrænde fedt med minimal muskelvækst. For at øge deres volumen bruges meget større vægte og færre gentagelser i fremgangsmåden. Blandt professionelle atleter bruges en lignende ordning til at forbrænde subkutant fedt, hvilket giver den praktiserende læge fremragende muskelaflastning. Og for kvinder - også muligheden for at fjerne cellulite.

Trin 5

Efter at have udarbejdet et træningsprogram på styrke maskiner, skal det skiftes hver måned. Ellers vil musklerne vænne sig til belastningen, og vægttabshastigheden falder.

Anbefalede: