Sådan Træner Du På En Styrke Maskine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På En Styrke Maskine
Sådan Træner Du På En Styrke Maskine

Video: Sådan Træner Du På En Styrke Maskine

Video: Sådan Træner Du På En Styrke Maskine
Video: SÅDAN TRÆNER DU FULLBODY (GRATIS PROGRAM!) 2024, Kan
Anonim

Fordelene ved styrketræningsudstyr kan næppe overvurderes. Kun en multifunktionel enhed er i stand til at give en komplet træning. Men når du starter klasser, er det nødvendigt at konsultere en professionel instruktør og sørge for at tage højde for en række regler.

Sådan træner du på en styrke maskine
Sådan træner du på en styrke maskine

Er det nødvendigt

  • - armbånd
  • - sportsbælte.

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvilket mål du sætter dig, når du starter styrketræning. Ved hjælp af simulatoren kan du tabe dig, "tørre" kroppen, opbygge muskler, "trække" muskelaflastning. Selvfølgelig er mange af disse mål i modstrid med hinanden, så du skal udvikle en specifik træningsplan.

Trin 2

Varm dine muskler op med en kort opvarmning inden du starter sessionen. Lav nogle enkle øvelser, såsom bøjninger, squats og arm- og bensvingninger. Du kan også bruge maskinen til at varme op, men uden den ekstra vægt.

Trin 3

Gå til maskinen og bestem hvilken øvelse du skal udføre. Før du begynder at arbejde, skal du tilpasse simulatoren til dig selv. Indstil den ønskede sædehøjde, ryglænets hældning og vægternes aversionsvinkel. Indstil den ønskede vægt. Det er nødvendigt at starte med en lille vægt for ikke at overbelaste kroppen. I fremtiden skal du bestemme din maksimale vægt. Dette er nødvendigt for at definere en standard træningsplan. Din arbejdsvægt skal være 65-70% af det maksimale.

Trin 4

Udfør hver øvelse i 10-12 gentagelser, nøje overvågning af kroppens position og fiksering. Udånd med indsats, indånd med afslapning. Forlad maskinen, gå rundt i 60-80 sekunder, så kan du starte det andet sæt. Hvis du vil opbygge muskler, skal du øge vægten og træne i et langsomt tempo. Men hvis du planlægger at tabe dig, skal du ikke tilføje vægte, men kun øge vægten og antallet af gentagelser.

Anbefalede: