Hvordan Man Bygger Op Om Et år

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Op Om Et år
Hvordan Man Bygger Op Om Et år

Video: Hvordan Man Bygger Op Om Et år

Video: Hvordan Man Bygger Op Om Et år
Video: HVORDAN BYGGER MAN ET FYRVÆRKERI-SHOW? 2023, Juni
Anonim

For at opnå håndgribelige resultater i at arbejde på din krop er et år nok. Hovedreglen, der skal følges, er træningens konsistens og konsistens. Du skal klart definere det mål, du vil opnå i år, og det er slet ikke nødvendigt at stole på specifikke data, det er nok at have en klar forståelse af, hvad du vil få i år.

Hvordan man bygger op om et år
Hvordan man bygger op om et år

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvad du vil. Fordoble din arbejdsvægt? Få 40 kilo muskelmasse? Mister vægten til en udskåret presse? En indikator er nødvendig, som du vil være opmærksom på, om du bevæger dig fremad eller står stille.

Trin 2

Fordel dine muskler til de store og mellemstore muskelgrupper. Bestem hvilke muskler der kan bruges sammen med hinanden. Det er nødvendigt at afgøre, om disse ledbånd er egnede til dit udholdenhedsniveau. For dette punkt skal du definere den første træning - i den vil du "prøve" forskellige metoder, indtil du finder den der passer dig.

Trin 3

I den første måned skal du også udarbejde en træningsplan - både cykloid og på årsbasis med indikatorer, som du altid kan spore. Det anbefales at træne en dag hver anden dag - på denne måde giver du dig selv den nødvendige tid til bedring og muskelvækst. På årsbasis er den universelle tidsplan som følger: De første par måneder udvikler du optimale vægte, en ugentlig tidsplan og træningsbundter, de næste ni går du aktivt i vægt, og den sidste måned bruger du til træning med det formål at forbrænde overskydende fedt.

Populær af emne.