Hvordan Man Bygger En Torso

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Torso
Hvordan Man Bygger En Torso

Video: Hvordan Man Bygger En Torso

Video: Hvordan Man Bygger En Torso
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

At pumpe torsoen op er enhver strandturists drøm. Selvom du ikke har store biceps og en trekantet ryg, kan en stærk torso også være fantastisk til fristende piger på stranden. Derudover slipper du endelig med en uønsket mave ved at pumpe din torso op.

Hvordan man bygger en torso
Hvordan man bygger en torso

Instruktioner

Trin 1

Tilføj squats og markløft til din træningsrutine. Hvis du går i gymnastiksalen, har du råd til barbelltræning. Squats og markløft holder din ryg og mave muskler spændte. Desuden vil alle muskler være spændte på samme tid, inklusive de skrå muskler i ryggen og underlivet.

Trin 2

Styr dine mavemuskler. En af de mest almindelige maveøvelser er crunches. Når du udfører denne øvelse, anbefales det ikke at røre gulvet med ryggen på det laveste punkt. Dette holder dine mavemuskler spændte under hele øvelsen, men vridning kan være farligt for din rygsøjle. Derfor er det bedst at lave en øvelse kaldet frontplanken. Sænk dig ned til støttepositionen, eller læg dine hænder på albuerne, og hold dig i denne position i et minut eller mindst et halvt minut. Disse øvelser kan gøres derhjemme.

Trin 3

Styr dine skråstillinger og rygmuskler. Du kan styrke dem på en vandret stang og trække knæene mod brystet. Du kan også lave en sideplank Fitball-øvelser er gavnlige for alle muskler. Det er heller ikke nødvendigt at træne med det i en fitnessklub, da du kan købe det selv derhjemme - det er ikke meget dyrt.

Trin 4

Tryk på vægtstangen, mens du ligger ned. For at opbygge brystmuskler skal du være opmærksom på denne øvelse. Den klassiske bænkpresse alene er ikke nok, så tryk på bjælken i forskellige vinkler og forskellige greb. Vær også opmærksom på håndvægtpressen. At hæve håndvægte med dine hænder er også en effektiv øvelse, men kun for de mennesker, der lige er begyndt at lave øvelser med vægte. Dyp på de ujævne søjler vil også have en positiv effekt på dine brystmuskler og ikke kun på dem.

Trin 5

Træk dig op. Rygmusklerne styrkes meget godt med denne enkle kropsvægtøvelse. Hvis du vejer for lidt, og dine rygmuskler ikke længere skrider frem takket være regelmæssige pull-ups, skal du binde en vægtstangspandekage eller en kettlebell på dit bælte som en ekstra belastning.

Anbefalede: