Sådan Pumpes En Piges Kalve Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Piges Kalve Op
Sådan Pumpes En Piges Kalve Op

Video: Sådan Pumpes En Piges Kalve Op

Video: Sådan Pumpes En Piges Kalve Op
Video: OLIVER TREE & LITTLE BIG - TURN IT UP (FEAT. TOMMY CASH) 2024, Kan
Anonim

Kalvemuskelen danner på mange måder harmonien mellem pigers ben. Men hvad hvis hun er naturligt underudviklet, og du er nødt til at glemme alt iført korte nederdele og shorts? I dette tilfælde kommer trin-aerobic eller specielle øvelser, der kan udføres selv hjemme, til undsætning.

Sådan pumpes en piges kalve op
Sådan pumpes en piges kalve op

Instruktioner

Trin 1

Jog. Oppustede kalve på slappe ben ser ikke særlig flot ud. Derfor er det nødvendigt at styrke hele benmuskulaturen samtidigt, hvilket igen vil påvirke kalvene effektivt. Jogging er en fantastisk måde at gøre dette på. Daglig jogging vil gøre dine ben smukke, give dig mulighed for at tabe ekstra pund og forbedre arbejdet i hjertet og blodkarrene. Start med at køre korte afstande, og øg din kørselstid og hastighed gradvist. Over tid vil du vænne dig til en sådan belastning og endda begynde at nyde den.

Trin 2

Rejs dig op på tåerne. Stå lige, læg dine hænder på dit bælte og hæv dine to fødder på tæerne. Lav tre sæt med 20 reps. Når du vænner dig til denne belastning, skal du øge antallet af elevatorer eller tage en vægt, såsom en håndvægt, i hver hånd.

Trin 3

Placer en tyk bog eller en fuld kasse på gulvet, der er høj nok til at lade din hæl hænge ned. Stå på den med tæerne på den ene fod og udfør flere hæv og fald i hælen. Skift derefter ben og gentag øvelsen. Start med to sæt på 20 gange på hvert ben, og øg gradvis antallet af gange. Denne øvelse kan også udføres i trapper.

Trin 4

Læg på din mave, stræk dine ben og læg hovedet på dine foldede arme nedenunder. Bøj langsomt dit knæ, indtil det når balderne, og vend det derefter langsomt tilbage til dets oprindelige position. Udfør denne øvelse først med det ene ben og derefter med det andet. Hvis du ikke kan nå din bagdel, skal du bøje dit ben så langt som muligt.

Trin 5

Lav cykeløvelsen. Læg på ryggen, løft dine ben og bøj ved knæene. Simuler en cykels bevægelse med dine fødder, mens du træder på pedalerne. Glem ikke at bøje foden på samme tid, for dette er den vigtigste måde at påvirke lægmusklen på. Endnu bedre, kør en rigtig cykel ned ad gaden. Så du vil pumpe dine muskler op og hæve dit humør.

Anbefalede: