Sådan Bygger Du Din Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bygger Du Din Krop
Sådan Bygger Du Din Krop

Video: Sådan Bygger Du Din Krop

Video: Sådan Bygger Du Din Krop
Video: S2 E34: Это дерьмовое шоу! 😂 Инструменты для неудобных вещей 😁 2024, Kan
Anonim

For at opbygge et legeme kræves en systematisk tilgang. Du skal tydeligt angive, hvad du nøjagtigt vil opnå, og inden for hvilken tidsramme. Angiv dit mål i indikatorer, som du kan måle med hensyn til succes. Husk at jo lysere du ser målet, jo højere er din motivation. For at opbygge din krop har du brug for en trin-for-trin forberedelse, der består af flere faser.

Sådan bygger du din krop
Sådan bygger du din krop

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Trin et. Forberedelse. I løbet af måneden kan du prøve den vægtforøgelsestaktik, der fungerer for dig, udvikle en træningsplan, der passer til dig, og mestre træningsteknikken for at undgå spildt tid. Husk, at jo bedre du får fat i disse oplysninger nu, jo flere resultater får du senere.

Trin 2

Trin to. Vægtøgning. I løbet af dette trin arbejder du på masse og kun på masse og giver dette aktiv træning og øget ernæring. Spis dog ikke uden forskel alt - brug fødevarer med højt proteinindhold og lavt fedtindhold, ellers får du overskud. Glem ikke sportsernæring - den indeholder en stor mængde protein, som er så nødvendigt for at dine muskler skal vokse og komme sig.

Trin 3

Trin tre - tørring. Når du har fået den nødvendige mængde masse, skal du gøre din krop perfekt ved at kaste overskydende kalorier og fjerne unødvendigt kropsfedt. For at gøre dette skal du bruge forbedret aerob træning - en motionscykel eller løbebånd. Skær også ned på din diæt og fjern sportsernæring helt. Fortsæt med et let fald i vægt og en højere gentagelsesrate. På grund af dette smelter dit kropsfedt med spring.

Anbefalede: